Bahar Seren Kim? Nil Sude Albayrak Kimdir, Kaç Yaşında? Nil Sude Albayrak Hangi Dizilerde Oynadı? Nil Sude Albayrak Sevgilisi

Bahar dizisinde doktor Seren rolüyle dikkat çeken Nil Sude Albayrak hayatı merak edildi. Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Bahar dizisinde Seren rolüne bürünen Nil Sude Albayrak oynadığı diziler merak konusu oldu. Peki, Bahar Seren kim? İşte Bahar Seren'i Nil Sude Albayrak kariyeri..

Show TV salı dizileri arasında yer alan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde Seren fırtınası esti. Başrollerini Demet Evgar, Mehmet Akif Ak ve Buğra Gülsoy'un paylaştığı Bahar dizisinde doktor Seren rolü mercek altına alındı. Birbirinden ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Bahar dizisinde güzel oyuncu Nil Sude Albayrak rüzgarı estikçe esti. Peki, Bahar Seren kim? Nil Sude Albayrak kimdir, kaç yaşında? Nil Sude Albayrak hangi dizilerde oynadı? Hem güldüren Bahar dizi Seren kimdir sizler için araştırdık. İşte Bahar Seren'i Nil Sude Albayrak kariyeri..

BAHAR SEREN KİM?

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisinde doktor Seren rolüne güzel oyuncu Nil Sude Albayrak hayat veriyor. Asistanlığa geri dönen Bahar'ı bir türlü kabullenemeyen Seren ona zorluk çıkarmak için uğraşıyor. Bahar'ın sevgilisi Aziz Uras'ın aslında annesi olduğunu bilmeyen Seren, Aziz Uras ile Bahar arasında etkilenme olduğunu düşündüğü için Bahar'a hastaneyi dar ediyor. Tüm zorluklara rağmen Bahar doktorluktan vazgeçmiyor. Bahar dizisinde Aziz Uras ile Seren'in ateşli sahneleri çok seviliyor.

NİL SUDE ALBAYRAK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Bahar dizisinde Seren rolüne hayat veren güzel oyuncu Nil Sude Albayrak son dönemin popüler isimlerinden oldu. Reklam, tiyatro, sinema ve dizi film oyuncusu olan Nil Sude Albayrak 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Bahçeşehir Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü bitiren Nil Sude Albayrak ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi ve Greta Seacat Oyunculuk Atölyesinde görev aldı. Art 11 Menajerlik şirketine bağlı olarak çalışan oyuncu Nil Sude Albayrak Birthday, Şahmeran gibi film ve dizilerde rol aldı. Nil Sude Albayrak yeni durağı Show TV'de yayınlanan Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın dizisi oldu.

NİL SUDE ALBAYRAK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber