Banu Parlak tutuklandı mı, serbest mi bırakıldı? Banu Parlak son durum ne?

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silahla çektiği bir video nedeniyle 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlamasıyla gözaltına alındı. Peki, Banu Parlak serbest bırakıldı mı? İşte detaylar:

Banu Parlak Serbest Bırakıldı mı? Banu Parlak, dün gözaltına alındıktan sonra emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Savcılık, Banu Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Banu Parlak, sulh ceza hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Banu Parlak Neden Tutuklandı? Banu Parlak'ın tutuklanma sebebi, sosyal medya hesabından paylaştığı silahlı video oldu. Emniyetin yaptığı aramada, Parlak'ın evinde ruhsatsız bir tabanca bulundu. Bu durum, 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçlamasını beraberinde getirdi.

Parlak ve Polat Ailesi Arasındaki Gerginlik: Banu Parlak, geçtiğimiz haftalarda Engin ve Dilan Polat çifti ile davalık olmuştu. Parlak, çift tarafından öldürülmeye çalışıldığını, tetikçi tutulduğunu iddia etmişti. Bu durum, Parlak'ın Bahçeşehir'deki güzellik merkezine iki kez silahlı saldırı düzenlenmesine yol açtı.

Banu Parlak'ın yaşadığı olaylarla ilgili son gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber