BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ KREDİ KARTI İLE ÖDENİR Mİ? Bedelli Askerlik Ücreti Nereye Yatırılır? Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Ödemesi

Temmuz ayında gelecek bedelli askerlik zammı öncesi çok dayıda yükümlü bedelli askerlik ücreti nereye yatırılır sorgusuna başladı. Vatani görevini yerine getirecek olan yükümlüler bedelli askerlik ücreti kredi kartı ile ödenir mi sorusuna yanıt aradı. MSB açıklaması geldi. Peki, bedelli askerlik kredi kartıyla ödenir mi? İşte yanıtı..

Askerlik hizmetini yerine getirecek olan vatandaşlar temmuz ayında zamlanacak bedelli askerlik parasına odaklandı. Şu an 182.609,04 TL olan bedelli askerlik fiyatı arşa çıktı. MSB’den gelen açıklama ardından bedelli askerlik ücreti nereye yatırılır sorgulamaları yapıldı. Çok sayıda vatandaş bir yandan bedelli askerlik ücreti ne zaman yatırılır sorusuna yanıt ararken bir yandan da Ziraat Bankası bedelli askerlik ödemesi sorgusu yaptı. Peki, bedelli askerlik ücreti kredi kartı ile ödenir mi? Bedelli askerlik kredi kartıyla ödenir mi? İşte yanıtı..

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ KREDİ KARTI İLE ÖDENİR Mİ?

Ziraat Bankası bedelli askerlik ödemesi açıklamasında, "Bedelli askerlik koşullarını taşıyan ve kredi değerlendirmesi uygun bulunan müşterilerimiz farklı vade seçenekleri ile 15.000 TL'ye kadar ve 36 aya varan vadeler ile kredi kullanabileceklerdir. Krediden yararlanmak isteyen müşterilerimiz talep etmeleri halinde 3 aylık ödemesiz dönem imkanından yararlanabilecektir" denildi.

BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NEREYE YATIRILIR?

28 Haziran tarihine kadar 182.609,04 TL olan bedelli askerlik ücreti 2024 temmuz ayında zamlanacak. Temmuz maaş zamları ardından yükselecek olan bedelli askerlik ücreti Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıf Katılım Bankası, Ziraat Katılım Bankası, Emlak Katılım Bankası, Defterdarlıklar veya Malmüdürlüklerine T.C. Kimlik Numarası beyan ederek yatırılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber