Behzat Ç. 2. sezon ne zaman başlayacak? Behzat Ç. Çekiç ve Gül yeni bölüm hangi tarihte yayınlanacak?

Türk televizyon dünyasının sevilen dizisi Behzat Ç., yeni bir hikaye ve yeni bir solukla izleyici karşısına çıkıyor. "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adıyla ekranlara gelecek olan dizi, 7 Aralık'ta BluTV üzerinden izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yeni sezon için dün akşam düzenlenen özel bir etkinlikte, başrol oyuncuları ve yapım ekibi bir araya geldi.

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde olduğu Behzat Ç., izleyici kitlesi tarafından uzun yıllardır sevilerek takip ediliyor. Dizinin devamı niteliğindeki "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" adlı yeni sezon, beklenenin üzerinde ilgi görmeye başlamış durumda.

Diziye olan ilgiyi artıran bir diğer detay ise 7 Aralık tarihinde başlaması ve bu tarihin Ankara'nın plaka kodu olan 06'nın yansıması olması. Bu detay, dizinin başkent Ankara'nın sokaklarında geçen hikayesine dair ipuçları içerebilir.

Dizinin yeni sezonu, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Evliya Aykan, Burak Dakak, Derin Beşikçioğlu, Önder Selen, Alper Kut, Selen Öztürk, Devrim Yakut, Güven Kıraç gibi birbirinden başarılı isimleri bir araya getiriyor.

Dizinin BluTV platformunda yayınlanacak olması, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmasını sağlayacak gibi görünüyor. Yeni sezonun hikayesi ve karakterlerle ilgili merak edilen detaylar, izleyicilerin heyecanını daha da artırıyor.

Behzat Ç. hayranları, 7 Aralık tarihini işaretleyerek "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi"ni heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber