Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. Sezon İzle Full Tek Parça! BluTV Behzat Ç İzle Tek Parça! Behzat Ç BluTv 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Behzat Ç., Akbaba ve Hayalet ile yeni bir macera başladı. 7 1aralık Perşembe günü start alan Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. sezon başladı. BluTV ekranında yayınlanan Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. sezon izle ekranı geldi. Ekranların en sevilen polisiye dizisi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. yayına girdi. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. 2. sezonu haberimizden izleyebilirsiniz. İşte BluTV Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. 2. sezon tüm bölümleri..

Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. sezon izle ekranı geldi. Polisiye dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. sezon başladı. Sosyal medyanın en çok konuşulan maddelerinden olan polisiye dizi Behzat Ç hayranlarına son dakika bilgisi geldi. Akbaba, Hayalet ve Behzat Ç. amit Ankara sokaklarını arşınlamaya kaldığı yerden devam etti. Yeni sezonda tüm oklar Hayalet'e çevrildi ve fragmana da damga vuran, "Benim psikolojim bozuk kardeş. Bayağı bozuk, müthiş bozuk yani. Şimdi bende virüs mü var?" deyince izleyiciler kahkahaya boğuldu. Sevip sevip kavuşamayan Hayalet için yeni dönem başladı. Blutv Behzat Ç Şevket yeni sezonda var mı merak edildi. Behzat Ç BluTV adresinde yerini aldı. İzleyenlerin gözünden kaçmayan Behzat Ç tesbih sahneleri tekrar geldi. Şimdi siz de maceranın devam ettiği Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2 sezon izle ekranına haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz. İşte BluTV Behzat Ç izle 2. sezon ekranı..

BLUTV ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç. TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEHZAT Ç. ÇEKİÇ VE GÜL 2. SEZON İZLE

Ankara Cinayet Büro olaylara kaldığı yerden devam ediyor. Erdal Beşikçioğlu Berkan Şal, İnanç Konukçu hayranlarının dört gözle beklediği Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. sezon yayına girdi. 7 Aralık Perşembe günü saat 19.00'dan itibaren BluTV platformunda izlenebilen Behzat Ç Çekiç ve Gül 2. sezon bölümleri sıralandı. Yeni sezon Hayalet'in, "Oğlum ben seviyorum seviyorum bir türlü kavuşamıyorum ya, ondan da olabilir" sözüyle başladı. Emrah Serbes'in Çekiç ve Gül isimli kitabından uyarlanan Behzat Ç. 2 sezon izlenmeye başladı. Ankara’da kaos hakim oldu. Şehrin her tarafından bomba ve cinayet ihbarları gelirken Behzat Ç. baş komiserin aklında tek bir şey vardır o da intikam. Her yerde Ateş’i arayan Behzat Ç. ile hayatlarında başka yönlere savrulan Akbaba ve Hayalet için yeni dönemin kapısı aralandı. Cinayet şubenin kedisi Gaspi Ç'nin cinayetinin ardından çorap söküğü gibi gelen süreç Behzat Ç. ve ekibini bambaşka yollara sürükledi.

BEHZAT Ç OYUNCULARI

Erdal Beşikçioğlu Berkan Şal, İnanç Konukçu, Güven Kıraç, Evliya Aykan, Ayça Eren, Burak Dakak, Esra Ronabar, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu, Ege Aydan, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Yağız, Sergen Deveci, Devrim Yakut

SON DAKİKA HABERLERİ