BELARUS İSRAİL KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Belarus İsrail Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık heyecanı devam ediyor Belarus İsrail ilk 11 belli̇ oldu Belarus İsrail maçı saat kaçta, hangi kanalda?

BELARUS FARKLI KAYBETTİ

Euro 2024 Elemeleri’nde I Grubu’nda yer alan Belarus; 3 galibiyet, 3 beraberlik, 4 mağlubiyet ile tamamladığı grupta 12 puan topladı. Topladıkları puanlar ile 4. Sırada yer aldılar ve elemeleri geçemediler. Turnuvanın ardından 3 dostluk müsabakası yaptılar. Bunların ilkinde Karadağ’a 2-0 kaybettiler. Ardından Malta ile 0-0 berabere kaldılar. Son olarak Rusya ile oynadılar ve sahadan 4-0 mağlup ayrılan taraf oldular. Oynadıkları 3 müsabakada da gol bulamadıklarını ayrıca belirtmek isterim. Bu hafta İsrail ile yine bir dostluk müsabakasında karşı karşıya gelecekler. Hücumda son derece yetersiz kalan Carlos Ferrer’in öğrencilerini yine zorlu bir 90 dakikanın beklediğini düşünüyorum. Müsabaka öncesinde takımda eksiklik göze çarpmıyor.

İSRAİL GALİBİYET ARAYACAK

Euro 2024 Elemeleri’nde I Grubu’nda yer alan İsrail, grubu 15 puan 3. Sırada tamamladı ve bu yol ile elemeleri geçmeyi başaramadı. Fakat UEFA’nın yeni statüsü gereği, İzlanda ile Play Off müsabakası yaparak Euro 2024’e katılabilmek için yeni bir şans elde ettiler. Play Off Yarı Final’inde İzlanda ile karşı karşıya geldiler ve müsabakayı 4-1 kaybederek bu yol ile de Euro 2024 hayallerine son vermiş oldular. Son olarak Macaristan ile bir dostluk müsabakası yaptılar ve bu karşılaşmayı da 3-0 mağlup tamamladılar. Bu hafta Belarus ile karşı karşıya gelecekler. Müsabakayı kazanarak az da olsa milli takım seviyesinde moral bulmaya çalışacaklar. Karşılaşma öncesinde takımda eksiklik gözükmüyor.

BELARUS İSRAİL KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık heyecanı Belarus İsrail karşılaşmasıyla devam ediyor. Belarus İsrail karşılaşması saat 19:00’da yayınlanacak.

İLK 11’LER

BELARUS

İgnatovich, Politevich, Polyakov, yablonsky, Korzun, Zabelin, Nechaev, Ngome, Pechenin, Sumansky, Kireev

İSRAİL

Glazer, Dasa, Lavi, Arad, Shlomo, Hofmeister, BitonShamir, Kinda, Baribo, Gruper

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber