BELARUS-RUSYA KARŞILAŞMASI İLK 11 BELLİ OLDU! Belarus Rusya Maçı Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı devam ediyor Belarus Rusya ilk 11 belli̇ oldu Belarus Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Rusya'nın, men cezası devam ediyor ve bu süreci hazırlık mücadeleleriyle geçiriyorlar. Belarus ise Avrupa Şampiyonası elemelerinde grubu 4. sırada tamamlamıştı ve turnuvaya katılım hakkı kazanamamıştı. Belarus, bu maçtan 4 gün sonra İsrail ile hazırlık mücadelesine çıkarak milli mesaisini sonlandıracak. Rusya'da bu sezon Dinamo Moskova formasıyla ligde 15 gol atarak dikkatleri üzerine çeken genç golcü Tyukavin, bu maçta da Rusya adına önemli bir isim olacak İki takım Haziran 2015'ten bu yana ilk kez karşı karşıya geliyor. Belarus, EURO 2024 Elemeleri'ne kötü başlayıp iyi bitirse de turnuva biletini alamamıştı. Rusya ise zaten UEFA organizasyonlarından men edilmişti. İki takım arasındaki dört karşılaşmada Rusya iki galibiyet alırken, Belarus'un tek galibiyeti Mayıs 2002'de penaltılarla geldi.

BELARUS RUSYA KARŞILAŞMASI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA? İŞTE İLK 11’LER

Ülkeler Hazırlık 2024 heyecanı Belarus Rusya karşılaşmasıyla devam ediyor. Belarus Rusya karşılaşması saat 20.00’da yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

BELARUS

İgnatovich, Politevich, Polyakov, yablonsky, Korzun, Zabelin, Nechaev, Ngome, Pechenin, Sumansky, Kireev

RUSYA

Safonov, Osipenko, Silyanov, Glebov, khlusevich, Barinov, Miranchuk, Golovin, Oblyakov, Tyukavin, Volkov

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber