BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 68. BÖLÜM (FİNAL) FULL İZLE! ATV Canlı Ben Bu Cihana Sığmazam Final İzle TEK PARÇA! Ben Bu Cihana Sığmazam Son Bölüm İzle Youtube

ATV sevilen dizi Ben Bu Cihana Sığmazam final günü geldi çattı. 28 Mayıs Salı günü ekran yolculuğunu noktalayan Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm Leyla ile Suna'yı kanlar içinde gören Cezayir için yolun sonu geldi. "İkimizden biri ölünceye kadar" diyen Cezayir efsanesi sona erdi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm canlı izleme linki..

Başrollerin Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ozan Akbaba, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Mina Derman gibi isimlerin paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü ekrana geldi. 28 Mayıs Salı akşamı yayına giren Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm full izle başladı. Cezayir, Tura'nın kurduğu tuzağı bozdu. Bir anda annesini karşısında bulan Tura öfkesini Cezayir'in ailesine saldırarak kustu. Ben Bu Cihana Sığmazam son bölmü izle ailenin yeni önderi Leyla zor durumdan çıkmak için harekete geçti. Cezayir bir kez daha ölümle burun buruna geldi. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm (final) izle full HD tek parça ekranı..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM FİNAL CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM 68. BÖLÜM (FİNAL) FULL İZLE

Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölüm (final) izle Behçet ablası Hatice ile Kurban arasındaki ilişkiyi öğrenince çıldırdı. Bu durum Tura'nın annesini koruyan Behçet ve Kurban arasında çatışma çıkmasına sebep oldu. Taziyev, Tura'nın annesini almak için karşılarına çıktı. Tüm dengeleri değiştirecek hesaplaşma yaşanırken Leyla ve Suna'dan acı haber geldi. Ben Bu Cihana Sığmazam son bölüm izle ailenin direnişi ve Cezayir'in akılcı planı Tura'nın Leyla ve Suna'yı alarak kaçmasına engel olamadı. Cezayir hayatının en zor sınavını verirken iyilerle kötülerin son savaşı başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam final bölüm 28 Mayıs Salı akşamı ATV'de..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber