Ben Bu Cihana Sığmazam Behçet Şavlı Kim? Mustafa Üstündağ Kimdir, Kaç Yaşında? Mustafa Üstündağ Hangi Dizilerde Oynadı?

Salı akşamları yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Mustafa Üstündağ fırtınası esti. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde kadroya giren oyuncu Mustafa Üstündağ Behçet Şavlı rolüne büründü. Peki, Ben Bu Cihana Sığmazam Behçet Şavlı kim? Mustafa Üstündağ kimdir? İşte yanıtı..

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin kadrosuna deneyimli oyuncu Mustafa Üstündağ dahil oldu. Milyonların severek takip ettiği Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümle birlikte Mustafa Üstündağ hayranları yükselişe geçti. 20 Şubat Salı akşamı yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam 58. bölümde kadroya katılan Mustafa Üstündağ hayatı araştırıldı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde Behçet Şavlı rolüne bürünen Mustafa Üstündağ kimdir merak edildi. Milliyetçi kişiliğiyle yeraltı dünyasının saygı duyulan ismi olan Ben Bu Cihana Sığmazam Behçet Şavlı kimdir sizler için derledik. İşte Ben Bu Cihana Sığmazam Behçet Şavlı Mustafa Üstündağ hayatı..

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM BEHÇET ŞAVLI KİM?

Ben Bu Cihana Sığmazam Behçet Şavlı fırtınası esmeye başladı. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümle birlikte Behçet masaya oturdu. 20 Şubat Salı günü yayınlanan Ben Bu Cihana Sığmazam 58. bölümde kadroya giren Mustafa Üstündağ hayranları heyecanlandı. Cancal Aga’nın planları Leyla’nın cezaevi günlerini tehlikeye soktu. Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde Cancal Ağa’nın kardeşi Behçet hapishaneden çıkar çıkmaz harekete geçti. Şehirdeki nakliye işlerini organize etmek için masaya oturan Behçet Şavlı hikayesi başladı.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

11 Şubat 1977 Mersin doğumlu Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi aldı. Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği ve MSM Oyuncuları sahnelerinde rol alan Mustafa Üstündağ kariyeri Yılan Hikayesi dizisiyle başladı. Cennet Mahallesi, Emret Komutanım, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çukur ve Kutsal Damacana gibi projelerde yer alan başarılı oyuncu Mustafa Üstündağ asıl ününe Merhamet dizisinde hayat verdiği Babür/Sermet rolü ile kavuştu. Mustafa Üstündağ yeni adresi Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi oldu.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ OYNADIĞI DİZİLER

Tehlikeli Karım

Çukur

Bu Sayılmaz

Bana Sevmeyi Anlat

Aşkın Kanunu

Merhamet

İzmir Çetesi

Gün Akşam Oldu

Cümbür Cemaat Aile

Kurtlar Vadisi Pusu

Uy Başuma Gelenler

Yarım Elma

Bizim Aile

Dikkat Bebek Var

Yılan Hikayesi

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber