Benim Güzel Ailem final mi, neden final yapıyor?

TRT 1'in gözde dizilerinden "Benim Güzel Ailem", Çarşamba günleri yayınladığı bölümlerle izleyicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Dizinin takipçileri, 18. bölümüyle yeniden ekranlara gelecek olan yapımın canlı yayın detaylarını ve final bölümüyle ilgili bilgileri araştırıyor. "Benim Güzel Ailem" final bölümünün yayın tarihi ve fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ise merak konusu olmuştur.

"Benim Güzel Ailem" her Çarşamba akşamı TRT 1'de izleyici karşısına çıkıyor. 18. bölümüyle de izleyicilerle buluşmaya hazırlanan dizi, 22. bölümde final yaparak ekranlara veda edecek. 8 Kasım'da saat 20:00'de yeni bölümüyle TRT 1'de yayınlanacak olan dizinin fragmanı büyük ilgi gördü.

Sadullah Celen yönetmenliğinde, Baykut Badem senaryosu ile ekranlara gelen "Benim Güzel Ailem"de, Türk televizyonlarının sevilen isimleri yer alıyor. Oyuncu kadrosunda Erdal Özyağcılar, Onur Buldu ve Ufuk Özkan gibi isimler bulunan dizi, bir ailenin evlilik hazırlıklarını ve çocuklarını evlendirmiş olmanın verdiği duygusal döngüyü konu ediniyor.

Dizinin hikayesi, evlilik yolu gözüken dört çocuğundan üçünü evlendirmiş ailenin, son çocuklarının da düğününe hazırlık yapması ve yuva kurmuş çocuklarının artık kendi hayatlarına devam etmeleriyle yaşadıkları burukluğu ele alıyor. İzleyiciler, ailenin bu dönemeçte yaşadıklarını yakından takip etmek için merakla yeni bölümleri bekliyorlar.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber