BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2024: Berat Kandili Mesajları Kısa ve Öz! Berat Kandili Mesajları Dualı, Hadisli, Resimli! Hayırlı Kandiller

Her yıl Şaban ayının 14. gecesinde eda edilen Berat kandili geldi. Günahlardan arınmak ve temizlenmek anlamlarına gelen Berat gecesinde dualar edildi. Vatandaşlar bu güzel günde sevdiklerinin kandillerini kutlamak için Berat kandili mesajları 2024 aradı. İşte birbirinden güzel ve anlamlı Berat kandili mesajları kısa ve öz..

Berat kandili mesajları 2024 sizler için derlendi. İslam'ın önemli günlerinden olan Berat kandilinin Müslümanlar için özel bir yeri vardır. Bağışlanma, merhamet ve rahmetin bolluğu simgeleyen Berat kandilinde günahlardan arınmak ve Allah'tan mağfiret dilemek için fırsattır. Bu güzide günde sevdiklerinin kandillerini kutlamak isteyen vatandaşlar Berat kandili tebrik mesajları örneklerini inceledi. Çok sayıda vatandaş Berat kandili ile ilgili güzel sözler araştırdı. Berat kandili mesajları kısa ve öz metinler sizler için sıralandı. İşte WhatsApp, Instagram, Facebook, Twitter hesaplarında paylaşabileceğiniz Berat kandili ile ilgili resimli mesajlar..

BERAT KANDİLİ MESAJLARI DUALI

Ey Rabbimiz, Rahmetinle bağışla bizi, affet günahlarımızı. Yüreğimizi imanla doldur, gönlümüzü sevginle aydınlat. Berat Kandilimiz mübarek olsun. Hayırlı kandiller..

Allah'ım, bu mübarek gecede dualarımızı kabul buyur, günahlarımızı affet. Yolumuzu doğruya, kalbimizi nuruna, gönlümüzü rahmetine eriştir. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

Ya Rabbi, bu mübarek gecede dualarımızı kabul eyle, bizi affet ve hidayetinle aydınlat. Kalplerimizi senin sevginle doldur, yolumuzu aydınlat. Berat Kandilimiz mübarek olsun.

Bu mübarek gecede Rabbimizin rahmet ve mağfiretine sığınıyor, dualarımızı eksik etmiyoruz. Geçmişin muhasebesini yaparak geleceğe umutla bakıyor, dualarımızla hayırlı bir yarın dileğiyle Berat Kandilinizi kutluyorum.

BERAT KANDİLİ MESAJLARI 2024 DİYANET

Rabbimizin rahmeti ve mağfiretiyle dolu bir Berat Kandili geçirmeniz dileğiyle, mübarek geceniz kutlu olsun.

Günahlarınızdan arınacağınız, dualarınızın kabul olacağı mübarek Berat Kandili'nde sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir gece geçirmeniz dileğiyle.

Dualarınızın kabul olduğu, gönlünüzün ferahlayacağı bir Berat Kandili geçirmeniz dileğiyle, mübarek geceniz kutlu olsun.

Berat Kandiliniz mübarek olsun, geçmişinizi temizleyip geleceğe umutla bakacağınız bir gece geçirmeniz dileğiyle.

Rahmetin, mağfiretin ve bereketin sonsuz olduğu bu mübarek geceyi en içten dualarla karşılıyor, geçmiş hatalarımız için af diliyor ve gelecek için güzel dileklerde bulunuyorum. Berat Kandiliniz mübarek olsun!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber