Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Ali Sinanoğlu Evli Mi? Ali Sinanoğlu Biyografisi

Beşiktaş Genel Kurul Üyesi Ali Sinanoğlu adaylığını resmen açıkladı. 2025 yılında yapılacak Beşiktaş Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olacağını duyuran Ali Sinanoğlu kariyeri araştırılmaya başladı. Peki, Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

2024 Beşiktaş başkan adayı Ali Sinanoğlu son dakika açıklaması geldi. Son günlerdeki yorumlarıyla çok sayıda taraftarın odak noktası olan Ali Sinanoğlu başkan adaylığını resmen açıkladı. Beşiktaş Genel Kurul Üyesi olan Ali Sinanoğlu açıklamaları ardından ünlü ismin kariyeri merak konusu oldu. Peki, Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Beşiktaş başkan adayı Ali Sinanoğlu biyografisi..

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYI ALİ SİNANOĞLU

2025 yılında yapılacak olan Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı'nda başkan adayı olacağını duyuran Ali Sinanoğlu açıklamaları takibe alındı. "İki adaylı kongre üyelerinin oyununu bozmak için 2025 kongresinde Ali Sinanoğlu olarak ben adayım" diyen Ali Sinanoğlu göreve gelmesi halinde teknik direktör adayının Pep Guardiola olacağını söyledi. "Bizi kırmayacağını düşünüyorum" diyen Ali Sinanoğlu kariyeri sizler için derledik.

ALİ SİNANOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1976 yılında Mardin'de dünyaya gelen Ali Sinanoğlu 5 kardeşi bir ailede büyüdü. Babası Suphi Sinanoğlu Mardin'in tanınmış ailelerinden olan Şeyhmus Sinanoğlu'nun oğludur. Annesi Diyarbakır'ın köklü aşiretlerinden Terkan öncülerinden Sinan Kaya'nın kızı olan Ali Sinanoğlu oldukça geleneksel bir ailede yetişti. Şiir ve müzik alanlarına ilgisi olan Ali Sinanoğlu küçük yaşlarda İstanbul’a taşındı. 14 yaşında ticarete atılan Ali Sinanoğlu 1999 senesinde ara verdiği müzik kariyerine 15 Temmuz darbe girişimi ardından bestelediği Erdoğan Marşı ve İstikbal Marşı ile devam etti.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber