Bilal Hancı ve Esin Çepni boşandı mı, ne zaman boşandı?

Ünlü çift Bilal Hancı ve Esin Çepni'nin evlilikleri, Esin Çepni'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. 2021 yılında nikah masasına oturan ve 2 yıl süren evlilikleri boyunca birçok kez magazin gündeminde yer alan çiftin, aldatma skandalı sonrası yaşadıkları merak konusu oldu.

Esin Çepni'nin Instagram hesabından paylaştığı ve eşi Bilal Hancı'nın bir başka kadınla öpüştüğü iddia edilen görüntüler sonrası, "Bilal Hancı ile Esin Çepni boşandı mı?" ve "Bilal Hancı ile Esin Çepni barıştı mı?" soruları yanıtsız kaldı. Ancak, Bilal Hancı'dan gelen açıklama, boşanma süreçleri ve yaşanan olay hakkında bazı detayları gün yüzüne çıkardı.

Bilal Hancı'nın 2. Sayfa sunucularına gönderdiği mesajda; Esin Çepni ile olan 3 yıllık birlikteliklerinin, 1 yılını sevgililik, 2 yılını ise evlilikle geçirdiklerini belirtti. Ayrıca, çiftin 19 Ekim'de anlaşmalı boşandığını da ifade etti. Paylaşılan videonun, bu tarihten sonraki bir gecede alkolün etkisiyle yaşandığına dikkat çekti. Hancı, video nedeniyle büyük pişmanlık duyduğunu, eşi Esin'e, ailesine ve Türk halkına özür dilediğini belirtti. Ayrıca, Esin Çepni'ye canlı yayında bir çiçek göndererek özürlerini bir kez daha dile getirdi.

Öte yandan, sosyal medyada büyük yankı uyandıran görüntüler sonrası Esin Çepni, "Sizin merhametli, düzgün sandıklarınız asıl iş bitirenlermiş. Bu gece kafamdan kaynar sular döküldü. Sebebini de gözlerimle gördüm. Siz de görün istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bu olayın ardından çiftin ne yapacağı, barışıp barışmayacağı merak konusu olurken, Bilal Hancı'nın pişmanlık dolu açıklamaları ve özürleri sonrası Esin Çepni'nin nasıl bir tavır alacağı da merakla bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber