Bir Derdim Var 1 Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var Dizisi Tek Parça İzle

Kanal D'nin en dikkat çeken yapımlarından Bir Derdim Var dizisi yayına girdi. Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrollerini paylaştığı Bir Derdim Var dizisi ilk bölüm zamanı geldi. Merakla beklenen gençlik dizisi yayınlandı. İşte Kanal D Bir Derdim Var 1 bölüm izle ekranı..

Bir Derdim Var dizisi yayın hayatına başladı. 9 Kasım Perşembe akşamı yayına girecek olan Bir Derdim Var dizisi için geri sayım başladı. Kanal D'nin uzun zamandır tanıtımını yaptığı gençlik dizisi yayına girdi. Ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını izleyiciye aktaran Bir Derdim Var dizisi 1. bölümü başladı. İtalyan yapımı Oltre La Soglia uyarlaması olan Bir Derdim Var dizisi ilk bölümde neler olacak merak edildi. Başrollerinde Birce Akalay, Mert Fırat, Başak Gümülcinelioğlu gibi oyuncuların yer aldığı Bir Derdim Var dizisinin ilk bölümünü haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz. İşte Kanal D Bir Derdim Var 1 bölüm izle ekranı..

KANAL D BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BİR DERDİM VAR 1. BÖLÜM ÖZETİ

9 Kasım Perşembe günü ilk bölümü yayınlanacak Bir Derdim Var dizisinde ergenlik sorunlarıyla boğuşan gençler ve aileleri konu ediliyor. Meslektaşlarının hep bir adım önünde olan Doktor Nilüfer Toska'yla beraber cam kırıklarının üzerinde yürürken insan zihninin sırları keşfediliyor. Hayatta her zaman umudun saklı olduğuna şahit olacak izleyiciler yeni bölümü bekliyor. Mesleğini tehlikeye sokacak büyük sırrı Dr. Nilüfer’in peşini bırakmazken tavizsiz Savcı Ömer ile olan çatışması büyük bir yangına dönüşüyor. 1. bölümüyle ekrana gelecek Bir Derdim Var dizisinde tek bir sorunun arkasında gizlenmiş onlarca cevap aranıyor. Doktor Nilüfer bir dedektif gibi Senem'in ve yaşadıklarının peşine düşüp bu sorunun cevaplarını arıyor. Aslında herkes altta yatan acı gerçeklerle yüzleşiyor. Hiçbir şey göründüğü kadar basit değil. Özellikle de konu gençler olunca sıra dışı yöntemleriyle yardıma muhtaç gençlerin sorunlarını çözmek Nilüfer’in hayattaki tek amacı oluyor. Kendisini gençlere adayan doktor Nilüfer’in hayatı bir gecede bambaşka bir yola savruluyor.

BİR DERDİM VAR DİZİSİ OYUNCULARI

Birce Akalay

Mert Fırat

Engin Hepileri

Neslihan Arslan

Erdem Şenocak

Başak Gümülcinelioğlu

İdil Sivritepe

Sami Aksu

Sennur Nogaylar

Eylül Ersöz

Ata Artman

Ava Yaman

Esila Umut

Ataberk Mutlu

Ezgi Gör

Efe Poylu

BİR DERDİM VAR DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ