BİR DİLAN POLAT VAKASI DAHA MI? Neslim Güngen ve eşi göz altına alındı! Neslim Güngen kimdir Neslim Güngen'in eşi Kim?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda çift, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlamalarıyla gözaltına alındı. Neslim Güngen ve eşi göz altına alındı! Neslim Güngen kimdir Neslim Güngen'in eşi Kim?

Neslim Güngen ve eşi Kıvanç Güngen, sosyal medya fenomenlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alındı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde düzenlenen operasyonda çift, "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suçtan kaynaklanan mal varlığının değerlerini aklama", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlamalarıyla gözaltına alındı. Bu operasyon kapsamında İstanbul merkezli 25 ilde 134 adrese baskın düzenlendi ve Güngen çifti ifadeleri alınmak üzere İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü​

Bu soruşturma, güzellik merkezleri ve sosyal medya üzerinden kara para aklama iddialarıyla bağlantılı olarak yürütülüyor. Güngen çifti hakkında daha önce de mal varlıklarına tedbir amaçlı el konulmuştu​​. Özellikle Dilan Polat ve Engin Polat'a yönelik operasyonların ardından sosyal medya fenomenlerine yönelik incelemeler artmış durumda ve birçok fenomenin mal varlıklarına el konulduğu belirtiliyor​.

BİR YIL ÖNCE PAYLAŞMIŞTI BU GÜN GÖZ ALTINA ALINDILAR

Sosyal medya üzerinden Neslin Güngen'e dair paylaşım yapan "Alp Kılınç" platforma Şu ifadeleri kaydetti "Biraz da bu kadını konuşalım. İsmi Neslim Güngen. 127’den fazla güzellik merkezi şubesi var. Her hafta yeni bir şube açıyor ve bütün salonları bomboş. İnstagramda Dilanlarla aynı hayatı yaşıyor. Umreye gidiyor, Kur’an-ı Kerim okuyor, namaz kılarken fotoğraf çekiyor ve aldığı yeni arabaları görgüsüzce gösterip Allah’a dua ediyor. Bu değirmenin suyu nerden akıyor kimse onu söylemiyor."

Neslim Güngen Kimdir?

Neslim Güngen, 1986 yılında doğmuş ve Türkiye'de güzellik ve kuaför sektöründe tanınmış bir isimdir. Babası Gümüşhaneli, annesi Çankırılı olan Güngen, 13 yaşında kuaför ve güzellik sektörüne adım atmıştır. 19 yaşında ilk çocuğunu dünyaya getirmiştir ve 22 yaşında 5 yıllık yurt dışı eğitimlerine katılmıştır. 2007 yılından itibaren sosyal medya platformlarında makyaj ve güzellik videoları ile tanınmaya başlamış ve zamanla kendi güzellik merkezlerini açmıştır​.

Kıvanç Güngen Kimdir?

Kıvanç Güngen, Neslim Güngen'in eşi olup, güzellik merkezlerinin yönetiminde ve işlerinin yürütülmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Neslim Güngen ile birlikte sosyal medya fenomeni olarak da bilinirler ve güzellik sektöründe faaliyet göstermektedirler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber