Bir Gece Masalı Raşit Kim? Mesut Akusta Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Mesut Akusta Hangi Dizilerde Oynadı?

ATV salı dizilerinden Bir Gece Masalı yeni bölüm öncesi gözler Mesut Akusta'ya çevrildi. Her hafta salı günleri yeni bölümü yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Raşit Kara rolüne bürünen ünlü oyuncu Mesut Akusta araştırılmaya başladı. Peki, Bir Gece Masalı Raşit kim? Mesut Akusta hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Teşkilat dizisinde Mete başkan rolüyle sevilen ünlü oyuncu Mesut Akusta yeni dizisi ATV'de yayınlanan Bir Gece Masalı oldu. Her hafta salı günleri ekran macerasına devam eden yapımda Raşit Kara rolüne hayat veren ünlü oyuncu Mesut Akusta adından söz ettirdi. Sevilen yapımda Raşit Kara rolüne bürünen Mesut Akusta hikayesi merak edildi. Peki, Bir Gece Masalı Raşit kim? Mesut Akusta kimdir, kaç yaşında, nereli? Mesut Akusta hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

BİR GECE MASALI RAŞİT KİMDİR?

ATV yeni sezon dizileri arasında yer alan Bir Gece Masalı dizisinde Raşit Kara rolüne ünlü oyuncu Mesut Akusta hayat veriyor. Denizli organize şube başkomiseri olan Raşit Mahir'in manevi amcası ve dostu olarak görülüyor. Mahir'in şehit olan babası Mehmet ile çok yakın dost olan Raşit, Denizli'ye geri dönen Mahir ve annesine sahip çıktı.

MESUT AKUSTA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

22 Şubat 1964 Konya doğumlu ünlü oyuncu Mesut Akusta tiyatroyla kariyerine başladı. 1992 yılında İstanbul'a gelen Mesut Akusta Hadi Çaman Yedi Tepe Oyuncuları'nda yer aldı. Şen Olasın Nuri Bey dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Mesut Akusta birbirinden farklı rollere büründü. Asıl ününe Teşkilat dizisindeki Mete rolüyle kavuşan Mesut Akusta oynadığı diziler arasında Yanlış Saksının Çiçeği, Her şey Çok Güzel Olacak, Eylül Fırtınası, Filler ve Çimen gibi projeler yer aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber