BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK? Bolu Tüneli Çalışma Bitti Mi? Bolu Dağı Tüneli Açılış Tarihi

Araç sahiplerini merak ettiği Bolu dağı tüneli açılış tarihi araştırılmaya başladı. Bolu dağını kullanarak yollarını oldukça aza indiren sürücüler tünelin açılacağı günü beklemeye başladı. Peki, Bolu dağı tüneli ne zaman açılacak? İşte yanıtı..

Bolu dağı tüneli ne zaman açılacak merak eden sürücüler için tarih belli oldu. Her gün binlerce araç sahibinin kullandığı Bolu dağı tüneli açılış tarihi sorgulaması yapan vatandaşlar son durumu mercek altına aldı. Abant Kavşağı'ndan D-100 devlet yoluna yönlendirilen sürücüler Kaynaşlı Kavşağı'ndan tekrar otoyola giriş yapmaya başladı. Çalışmaların bitmesini bekleyen vatandaşlar için tarih geldi. Peki, Bolu dağı tüneli ne zaman açılacak? İşte merak edilen tarih..

BOLU DAĞI TÜNELİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Bolu DağıTüneli 19 Eylül Perşembe günü tekrar açılacak. Kısa süre önce başlayan tünel ve yol çalışması nedeniyle otoyolun Bolu Dağı geçişi kapatıldı. Abant-Kaynaşlı kavşakları güzergahındaki 23 kilometrelik kesimin İstanbul yönünde hizmet veren tünel portalı çelik konstrüksiyon ile uzatıldı. Kaynaşlı yönünde uzatılacak olan Bolu Dağı tüneli 2 viyadükte 4 derz değişimi yapılacak. Toplamda 50 gün süreyle çalışma yapılacak olan Bolu Dağı Tüneli 19 Eylül'de açılacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber