BRAWL STARS KAPANACAK MI, NE ZAMAN KAPANACAK? Brawl Stars Yasaklanacak Mı? Brawl Stars Erişim Engeli Son Dakika

Son dönemin en popüler oyunlarından Brawl Stars erişim araştırmaları hızlandı. Türkiye’de büyük bir oyuncu kitlesi tarafından takip edilen Brawl Stars sunucularındaki sorun ardından sorgulamalar hızlandı. 2017'de beta sürümü çıkarılan Brawl Stars kapanacak mı belli oldu. İşte Brawl Stars son dakika detayı..

Milyonlarca oyuncunun gündemine giren Brawl Stars erişim engeli açıklamaları mercek altına alındı. 9 Ağustos Cuma günü en çok konuşulanlar arasında yer alan Brawl Stars kapanacak mı sorgusu hızlandı. Piyasaya çıkışı 15 Haziran 2017 tarihinde Supercell tarafından olan Brawl Stars beta sürümü ardından hızlı tempolu freemium çok oyunculu deneyim sürümü geldi. Milyonlarca kişi tarafından oynanan Brawl Stars yasaklanacak mı belli oldu. Peki, Brawl Stars Türkiye’de kapanacak mı? Brawl Stars neden kapanıyor? İşte merak edilenler..

BRAWL STARS KAPANACAK MI?

Brawl Stars kapanacak mı henüz resmi açıklama gelmedi. Son günlerde bazı oyunlara yapılan ihlaller nedeniyle BTK tarafından erişim engeli getirildi ancak henüz Brawl Stars için net yanıt gelmedi. Roblox oyununa erişim engeli ardından oyuncular meraklanmaya başladı. 9 Ağustos Cuma günü itibariyle Brawl Stars Türkiye’de şu an açık ve erişime kapatılacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Brawl Stars oyununda zaman zaman çeşitli problemler yaşandığı için oyuna erişim sıkıntısı yaşanıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber