BRAWL STARS NİNJA İSTATİSTİKLERİ GÜNCEL: Brawl Stars 100,000 Elmas Hilesi APK! Brawl Star Mega Kutu Ne Zaman Gelecek? Brawl Stars Hile

Dünya çapında büyük ilgi gören Brawl Stars Ninja istatistikleri oyuncular tarafından araştırılmaya başladı. Oyuna gizli güncelleme geldiğini düşünen kullanıcılar 100,000 elmas hilesi APK sorgusuna başladı. Bir yandan da meg akutuların geliş tarihi sorgulandı. Peki, Brawl Stars mega kutular ne zaman gelecek? Brawl Stars 100,000 elmas hilesi APK nasıl yapılır? İşte yanıtı..

Son dönemin en popüler oyunlarından olan Brawl Star bakım molasının sona ermesiyle milyonlarca kullanıcı için mega kutu dönemi başladı. Sevilen oyun Brawl Stars mega kutular için tarih beklenmeye başladı. 15 Haziran 2017 tarihinden bu yana beta sürümü olan Brawl Star oynayanlar Brawl Stars 100,000 elmas hilesi APK güncelleme geldi. Hızlı tempolu ve çok oyunculu gerçek zamanlı strateji oyunu olan Brawl Stars mega kutular ne zaman gelecek belli oldu. İşte Brawl Stars Ninja istatistikleri..

BRAWL STARS 100.000 ELMAS HİLESİ APK

Küresel yayın tarihi 12 Aralık 2018 olan Brawl Stars hile araştırmaları yoğunlaştı. Gerçek oyuncularla savaşacağınız çevrimiçi aksiyon oyunu olan Brawl Stars Supercell tarafından geliştirildi. Google Play mağazasında yerini alan Brawl Stars Android oyuncularına geçti. Grafikleri kusursuz şekilde tasarlanan Brawl Stars 5 farklı oyun modu yer alıyor. Oynama konsepti değişmiyor ancak tüm oyun modlarında farklı deneyimler yaşanıyor.

BRAWL STARS MEGA KUTULAR NE ZAMAN GELECEK?

Brawl Stars mega kutu ne zaman gelecek oyuna gizli bir güncelleme geldiğini öğrenen kullanıcılar yeni tarihe odaklandı. Milyonlarca kullanıcının dört gözle beklediği Brawl Stars mega kutuların 12 Temmuz 2024 tarihinde geleceği düşünülüyor. En kötü ihtimalle Brawl Stars mega kutular 31 Temmuz'a kadar gelmiş olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber