Bugün kanallarda ne var 31 Aralık 2023 Pazar: Yılbaşı gecesi hangi kanalda ne var?

Yılbaşı gecesinde televizyon ekranları, birbirinden renkli ve eğlenceli programlarla dolup taşacak. İşte, 31 Aralık 2023 tarihinde yayınlanacak bazı yılbaşı programları ve kanalların yayın akışı:

ATV: Yıldızlar Bana Uzak (Tekrar - 20.00) ATV kanalında yayınlanacak olan "Yıldızlar Bana Uzak" programı, özel bir tekrar bölümüyle seyircilerle buluşacak. Saat 20.00'de başlayacak olan bu özel program, izleyenlere keyifli bir gece yaşatmayı hedefliyor.

KANAL D: Şarkılar Bizi Söyler - Yılbaşı Özel (20.00) Kanal D, yılbaşı gecesine özel olarak hazırlanan "Şarkılar Bizi Söyler" programıyla seyircilerini ağırlayacak. Saat 20.00'de başlayacak olan bu özel yayın, unutulmaz müzikal anlar vaat ediyor.

STAR TV: İbo Show Yılbaşı Özel (20.00) Star TV, geleneksel hale gelen İbo Show'u yılbaşı özel bölümüyle ekrana taşıyor. İbrahim Tatlıses'in sunumuyla saat 20.00'de başlayacak bu özel program, izleyicilere eğlenceli dakikalar yaşatacak.

SHOW TV: Güldür Güldür Yılbaşı Özel (20.00) Show TV, sevilen komedi programı "Güldür Güldür" ile yılbaşına özel bir bölümle katılıyor. Saat 20.00'de başlayacak bu özel yayın, izleyicilere kahkaha dolu anlar sunacak.

TV 8: O Ses Türkiye Yılbaşı Özel (20.00) O Ses Türkiye, yılbaşı gecesine özel bir bölümle TV 8 ekranlarına gelecek. Saat 20.00'de başlayacak olan bu özel programda, yetenekli sesler yılbaşı ruhunu şarkılarla kutlayacak.

TRT1: Lingo Türkiye Yılbaşı Özel (21.55) TRT1, bilgi ve eğlenceyi buluşturan Lingo Türkiye programını yılbaşı özel bölümüyle yayınlıyor. Saat 21.55'te başlayacak bu özel yayın, seyircilere zorlu kelimelerle dolu bir yarışma deneyimi sunacak.

Bu özel programlar ve yayın akışıyla birlikte, televizyon ekranlarından yılbaşı coşkusunu doyasıya yaşamak mümkün olacak. Seyirciler, favori programlarını kaçırmamak için yayın akışlarını takip etmeye devam edebilirler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber