BUGÜNKÜ MAÇLAR 6 EYLÜL 2024 CUMA GÜNCEL LİSTE: Bugün Maç Var Mı? Milli Maç Hangi Kanalda?

Spor severlerin merakla beklediği 6 Eylül bugün oynanacak maçlar bell, oldu. 6 Eylül Cuma günü kozlarını paylaşacak olan takımların mücadelelerinin saat ve kanal bilgileri verildi. Hakem seçiminden kart bilgilerine kadar tüm detayları inceleyenler için günün listesi geldi. Peki, bugün hangi maç var? İşte yanıtı..

6 Eylül Cuma günü televizyon karşısına geçen taraftarlar bugün oynanacak karşılaşmalara odaklandı. Arama motorlarında bugün maç var mı sorusuna yanıt arayan futbol severler tuttuğu maçların listesine odaklandı. Bugün hangi maç hangi kanalda yayınlanacak, şifresiz mi ekrana gelecek belli oldu. Türkiye için kader günü geldi çattı. Galler vs Türkiye maçı için nefesler tutuldu. Peki, 6 Eylül Cuma günü hangi maç var? İşte merak edilen bugünkü maçlar 6 Eylül listesi..

BUGÜNKÜ MAÇLAR 6 EYLÜL 2024

A Milli Futbol Takımı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında Türkiye rakibi Galler oldu. 6 Eylül 2024 Cuma günü deplasmanda Galler ile karşı karşıya gelecek olan Türkiye ilk 11 belli oldu. 6 Eylül Cuma günü oynanacak Türkiye Galler maçı Cardiff Şehir Stadı'nda oynanacak ve saat 21.45'te başlayacak. Müsabaka TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber