Bülent Emrah Parlak sevgilisi kim? Elit Andaç Çam ile Bülent Parlak sevgili mi?

Bülent Emrah Parlak'ın sevgilisi kim sorusu gündemde yer bulurken, başarılı oyuncunun "Leyla ile Mecnun Değil" oyunundaki evli rol arkadaşı Elit Andaç Çam ile Beyoğlu sokaklarında samimi bir şekilde görüntülenmesi dikkatleri üzerine çekti. İkili arasında bir sevgili ilişkisi mi başladı sorusu kafalarda yer edindi.

Habertürk'te yer alan bilgilere göre; Asmalımescit'te bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenen ikili, Beyoğlu sokaklarında romantik anlarıyla dikkat çekti. El ele tutuşarak sokaklarda gezen ikili, kameraların objektifine yakalandı.

Bülent Emrah Parlak ile birlikte sahne aldığı tiyatro oyununda tanınan ve oyuncu Aziz İnan ile evli olan Elit Andaç Çam'ın ağustos ayında eşiyle yollarını ayırdığı ve boşanma sürecinde olduğu iddialar arasında. Ancak Çam'ın Instagram hesabında eşiyle olan fotoğrafları hala duruyor. İkiliden konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Elit Andaç Çam, 1988 Malatya doğumlu. Tiyatro eğitimini yüksek lisansla tamamlayan yetenekli oyuncu, 2013 yılında "Fatih" dizisiyle ekran kariyerine adım atmıştı. Çam, son olarak "Sipahi" dizisindeki performansıyla gündemde.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber