ÇALIŞAN ANNEYE 325 EURO DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU E-DEVLET: Annelere 325 Euro Destek Ödemesi Nasıl Alınır? SGK Çalışan Annelere 325 Euro Başvuru

Çalışan annelere 325 Euro destek ödemesi başvuru ekranı açıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 325 Euro yardım ödeme son dakika açıklaması geldi. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 12 ay boyunca çalışan annelere 325 Euro ödeme verilecek. Peki, annelere 325 Euro destek ödemesi nasıl alınır? İşte e-Devlet çalışan anneye 325 Euro yardım ödemesi başvuru linki..

Çok sayıda vatandaşın en önemli gündem maddesi çalışan annelere 325 Euro destek başvuru oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı harekete geçti. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Avrupa Birliği destekli yardım projesi İstanbul, Ankara ve İzmir için başladı. Çalışma hayatına devam eden 3500 sigortalı anneye 12 ay boyunca 325 Euro destek verilecek. Peki, annelere 325 Euro destek ödemesi nasıl alınır? İşte merak edilen e-Devlet çalışan anneye 325 Euro yardım ödemesi başvuru ekranı..

ANNELERE 325 EURO DESTEK ÖDEMESİ NASIL ALINIR?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan 325 Euro açıklamasında, "Çocuk bakım sorumlulukları nedeniyle istihdamdan uzaklaşmanın önüne geçmek için anneleri destekliyor, kayıtlı istihdamda kalmalarını sağlıyoruz. Projemizin ikinci dönemine başvurular bugün itibarıyla başlıyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 12 ay boyunca çalışan annelere 325 Euro (11.339 TL) destek sağlanacak. Projeden toplam 7000 kadın faydalanacak" dedi. 0-36 ay arasında çocuğu olan ve iş nedeniyle çocuğuna bakmakta zorlanan tüm kadınlar başvuru yapabilecek.

ÇALIŞAN ANNEYE 325 EURO DESTEK ÖDEMESİ BAŞVURU

Çalışan anneye 325 Euro destek başvurusu e-Devlet sisteminden yapılıyor. Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi II (EDU-CARE II) faydalanacak olan çalışan annelerin başvuruları e-Devlet https://uyg.sgk.gov.tr/AvrupaBirligiveDisIliskilerProjePortali/EducareBasvuru/home.xhtml?faces-redirect=true sayfasından yapılacak. İstanbul, Ankara ve İzmir çalışan anneler 12 ay boyunca 325 Euro destek alacak.

E-DEVLET ÇALIŞAN ANNEYE 325 EURO YARDIM ÖDEMESİ BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber