Canan Hoşgör kiminle evlendi? Canan Hoşgör eşi kimdir?

Ünlü oyuncu Canan Hoşgör, 3 yıldır ilişki yaşadığı iş insanı Yusuf Bakoğlu ile dün dünyaevine girdi. Evlilik törenine, Canan Hoşgör'ün Hamdi Alkan ile olan evliliğinden dünyaya gelen Zeynep ve Ayşe adındaki iki kızı da katıldı. Survivor'daki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında oyunculuk kariyerine adım atan Zeynep Alkan, annesinin nikahını sosyal medya üzerinden duyurdu. Yaptığı paylaşımda "Annemin nikahını görmek de nasip oldu… Bir ömür boyu mutluluklar" ifadelerini kullandı.

Canan Hoşgör, nikah sonrasında arkadaşlarıyla bir eğlence düzenledi. Instagram hesabından eşiyle dans ettiği anları paylaşan Hoşgör, "Aşkla tamamlandım" notuyla duygularını ifade etti. Nikah törenine katılan arkadaşları da sosyal medya üzerinden mutluluklarını paylaştılar. Yusuf Bakoğlu, paylaştığı karede "En sonum" ifadelerini kullanarak bu özel günü duygusal bir şekilde paylaştı.

Canan Hoşgör, Hamdi Alkan ile 1999 yılında evlenmiş, ancak 2006 yılında boşanmışlardı. 2012 yılında tekrar ayrılan çiftin ardından Canan Hoşgör, 3 yıldır ilişki yaşadığı Yusuf Bakoğlu ile mutluluğunu taçlandırdı. Çift, dün gerçekleşen düğün töreniyle bir ömür boyu sürecek yeni bir birlikteliğe "evet" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber