Carrefour Ramazan Kolisi 2024 SATIŞTA: Klasik, Süper, Mega, Lüks Carrefour Ramazan Kolisi Fiyatları! Carrefour Ramazan Kolisi İçindekiler

Mübarek Ramazan ayında koliyle alım yapacak olan vatandaşlar Carrefour ramazan kolisi 2024 araştırdı. Personelleri için ramazan kolisi satın alacak olan firmalar Carrefour ramazan kolisi fiyatları inceledi. Carrefour ramazan kolisi içeriği belli oldu. Peki, Carrefour ramazan kolisi ne kadar? İşte yanıtı..

Carrefour ramazan kolisi araştırması yapan vatandaşlar için flaş duyuru geldi. Bu yıl 11 Mart 2024 Pazartesi günü ilk iftar sofrasına oturacak olan milyonlarca vatandaş için hazırlık süreci hızlandı. Mübarek Ramazan ayına sayılı gün kala zincir marketler ramazan kolisi çıkarmaya başladı. Müdavimlerinin günün her saati uğradığı Carrefour ramazan kolisi 2024 içeriği belli oldu. 13, 20, 25 ve 31 ürün seçeneğiyle 4 ayrı ramazan kolisi hazırlayan Carrefoursa market fiyatları belli oldu. Peki, Carrefour ramazan kolisi fiyatları ne kadar? İşte merak edilen Carrefour ramazan kolisi içindekiler..

CARREFOUR RAMAZAN KOLİSİ FİYATLARI 2024

Carrefour ramazan kolisi fiyatları 4 paket halinde yayınlandı. 13 ürün seçeneği olan Carrefour klasik ramazan kolisi 299,90 TL fiyatla, 20 ürün seçenekli Carrefour süper ramazan kolisi 469,90 TL fiyatla, 25 ürün seçeneği olan Carrefour Mega ramazan kolisi 549,90 TL fiyatla ve son olarak 31 ürün olan Carrefour Lüks ramazan kolisi 899,90 TL fiyatla şubelerde satışa çıktı. Axess karta özel 15 Şubat – 12 Nisan 2024 tarihleri arasında CarrefourSA’da Klasik, Süper, Mega ve Lüks Ramazan Koli alımlarında yüzde 20 indirim sizi bekliyor.

CARREFOUR RAMAZAN KOLİSİ İÇİNDEKİLER (LÜKS)

-Pilavlık pirinç

-Puding

-Pilavlık bulgur

-Tuz

-Sprite

-Coca Cola

-Fanta

-Fuse Tea

-Şeker

-Ayçiçek yağı

-Küp şeker

-Kırmızı mercimek

-Nohut

-Çay

-Türk kahvesi

-Çilek reçeli

-Tavuk suyu bulyon

-Un

-Erişteli yoğurt çorbası

-Salça

-Haşlanmış nohut

-Haşlanmış fasulye

-Haşlanmış bezelye

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber