ÇEKMEKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2024: İstanbul Çekmeköy Belediyesi Seçim Sonuçları 2024! Orhan Çerkez Çekmeköy Oy Oranları

31 Mart 2024 yerel seçim sonuçları araştıran vatandaşlar Çekmeköy Belediyesine odaklandı. Yıllar sonra CHP'ye geçen Çekmeköy Belediyesi seçim sonuçları 2024 açıklandı. Peki, Orhan Çerkez kaç oy aldı? İşte İstanbul Çekmeköy oy oranları..

ÇEKMEKÖY SEÇİM SONUÇLARI 2024 / Tüm Türkiye'nin merakla beklediği 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. 31 Mart Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonuçları anbean takip edildi. Cumhuriyet Halk Partisi hem ülke genelinde hem de İstanbul'da seçimi galip tamamladı. Ekrem İmamoğlu büyük bir oy farkıyla bir kez daha seçilirken CHP'ye geçen İstanbul ilçeleri de merak edildi. Bu noktada Çekmeköy oy oranları incelendi. İşte CHP adayı Orhan Çerkez Çekmeköy Belediyesi seçim sonuçları 2024..

İSTANBUL ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ SEÇİM SONUÇLARI 2024

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkanı kim oldu sorusunun yanıtı Orhan Çerkez oldu. 31 Mart Yerel seçimleri İstanbul Çekmeköy ilçesinde Orhan Çerkez ile Ahmet Poyraz arasında geçti. Çekmeköy yönetimi 3 dönem sonra CHP adayı Orhan Çerkez başkanlığına geçti. CHP Çekmeköy adayı Orhan Çerkez % 49,20 oy alarak yarışı galip tamamlarken rakibi AK Partili Ahmet Poyraz ise % 39,50 oy aldı. 2009'da Ümraniye'den ayrılarak ilçe statüsüne kavuşan Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber