Cemre Düşme Sırası Suda: 2. Cemre Düştü Mü? Cemre Suya Ne Zaman Düşecek? İkinci Cemre Ne Zaman Düşer?

İlkbaharın habercisi cemre düşme tarihleri merak konusu oldu. İlk cemrenin ardından vatandaşlar 2. cemre tarihine odaklandı. milyonlarca vatandaş ikinci cemre ne zaman düşer araştırması yaptı. Peki, 2. cemre düştü mü? Cemre suya ne zaman düşecek? İşte yanıtı..

Milyonlarca vatandaşın gündemi cemre düşme tarihleri oldu. 2024 yılında 1., 2. ve 3. cemre düşme sırası merak edildi. Havaların ısınmaya başlamasıyla öne çıkan ikinci cemre ne zaman düşüyor araştırılmaya başladı. Çok sayıda vatandaş 2. cemre düşme tarihi inceledi. Baharın habercisi olarak anılan cemre düşmesi yedi gün ara ile havaya, suya ve toprağa düşüyor. İlk cemrenin havaya düşmesiyle sıra suya geldi. Peki, 2. cemre düştü mü? Cemre suya ne zaman düşecek? İşte ikinci cemre tarihi..

İKİNCİ CEMRE NE ZAMAN DÜŞER?

Çok sayıda vatandaş ikinci cemre ne zaman düşüyor, ikinci cemre ne zaman düşer sorularına yanıt aradı. İlkbaharın habercisi olan 1. cemre 19-20 Şubat tarihleri arasında havaya düştü. Ardından gelen 2. cemre bugün düştü. 2. cemre 26-27 Şubat tarihleri arasında düştü. İlkbahar başlangıcında yedişer gün arayla düşen cemreler önce havaya, sonra suya ve son olarak toprağa düşecek. Arapça kor durumunda ateş anlamına gelen cemre Mina Vadisi'nde Arafat'tan gelecek taşlarla oluşan yığınlardır.

2024 CEMRE DÜŞME TARİHLERİ

1. Cemre: Havaya düşen 1. cemre 19-20 Şubat tarihleri arasında düşer.

2. Cemre: 2. cemre 26-27 Şubat tarihleri arasında suya düşer.

3. Cemre: Son olarak toprağa düşen 3. cemre 5-6 Mart tarihleri arasında düşer.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber