CHERY FİYAT LİSTESİ 2024: Chery Zamlandı Mı? Chery Araba Ne Kadar Oldu? Chery, BYD, Skywell, MG Zam 2024

Araç tutkunlarını ilgilendiren zam haberi geldi. Çinli otomobillere getirilen vergi düzenlemesi ardından Chery araba zam geldi. Çinli otomobil markalarında uygulanan vergi sistemi değişince fiyat listesi yenilendi. İşte Chery fiyat listesi 2024..

Chery araba zam son dakika gelişmesi ardından fiyat listesi güncellendi. Çinli otomobillerde vergi düzenlemesi geldi. Chery, BYD, Skywell, MG ve daha birçok Çinli otomobil markasını kapsayan zamlı liste duyuruldu. Hangi modele ne kadar zam geleceğini merak eden vatandaşlar son listeye odaklandı. Peki, Chery hangi ülkenin? İşte Chery fiyat listesi 2024..

CHERY FİYAT LİSTESİ 2024

Çin'den ithal edilen binek araçlar için uygulanan ilave gümrük vergisi değişti. Mevcut durumda yalnızca elektrikli otomobiller için uygulanan yüzde 40 oranındaki ilave gümrük vergisinde düzenleme yapıldı. Yeni düzenleme tüm yakıt türlerini kapsayacak şekilde genişletildi. Öte yandan elektrikli olmayan Çinli otomobillere ek gümrük vergisi getirildi. Yeni dönemde benzinli ve hibrit motorlu Çin menşeili otomobillere yüzde 40 ek vergi yapılacak. Ek vergi 30 gün sonra uygulamaya girecek.

CHERY HANGİ ÜLKENİN?

Chery markası 1997 yılında Çin'de kurulan otomobil üreticisidir. Şirket Wuhu şehrinde bulunan Anhui eyaletindeki Chery Sanayi Parkı'nda faaliyet gösteriyor. Chery markasının kuruluşundan bu yana hızlı bir büyüme ve gelişme gösteren Chery, Çin'in önde gelen otomobil üreticileri arasında yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber