CHP Artvin Belediye başkan adayı kim? Bilgehan Erdem kaç yaşında, nereli?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimi için Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Artvin Belediye Başkan adayı, Hacettepe Üniversitesi mezunu ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olan Bilgehan Erdem oldu. İşte Bilgehan Erdem'in biyografisi:

Artvin şehrinde dünyaya gelen Bilgehan Erdem, eğitim hayatını tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi'nden mezun olmuş ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği yapmıştır. Kentin tanınan eğitimcilerinden biri olan Erdem, öğretmenlik kariyeri boyunca Artvin'de eğitim sektörüne önemli katkılarda bulunmuştur.

Bilgehan Erdem, CHP'nin Artvin Belediye Başkan adayı olarak seçmenlerin karşısına çıkacak. Kentin yerel yönetiminde deneyim kazanmış ve eğitim alanındaki bilgi birikimini belediyecilikle birleştirmeyi hedefleyen Erdem, CHP'nin Artvin için belirlediği stratejiler doğrultusunda seçim kampanyasını yürütecek.

Artvinli seçmenler, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi'nde Bilgehan Erdem'in liderliğindeki CHP Belediye Başkan adayı olarak kentlerini temsil etme yetkisi için sandık başına gidecekler.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber