CHP Eskişehir adayı kim? CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayşe Ünlüce kimdir?

CHP Parti Meclisi toplantısında, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde yarışacak adaylar netleşmeye devam ediyor. CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim de belli oldu. Parti Meclisi'nde yapılan toplantıda CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı olarak Ayşe Ünlüce'nin seçildiği açıklandı.

Ayşe Ünlüce, 1970 yılında Eskişehir'de dünyaya gelmiş olup, Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olmuştur. Meslek hayatına Adalet Bakanlığı bünyesinde hâkim olarak başlayan Ünlüce, 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nde 1. Hukuk Müşaviri olarak göreve atanmıştır. 2018 yılından itibaren ise Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevini başarıyla yürütmekteydi.

Diğer illerdeki adayların belirlendiği toplantıda Ayşe Ünlüce'nin CHP Eskişehir Belediye Başkan adayı olarak seçilmesi, partinin yerel seçim stratejisi içerisinde önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 31 Mart'taki yerel seçimler öncesinde CHP'nin Eskişehir'deki bu tercihi, ilçe sakinleri ve parti mensupları tarafından yakından takip edilecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber