CHP İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan adayı kim oldu? Seyfettin Yıldırım kimdir, nereli, kaç yaşında?

Çekmeköy'de 2014 ve 2019 yıllarında CHP'nin Belediye Başkan Adayı olan Seyfettin Yıldırım, şehirdeki siyasi kariyeri ve kişisel hayatıyla merak konusu oldu. İşte, Seyfettin Yıldırım'ın biyografisi:

Seyfettin Yıldırım Kimdir?

1959 yılında Ordu'nun Mesudiye ilçesinde dünyaya gelen Seyfettin Yıldırım, ilk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamladı. 1981 yılında Marmara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olan Yıldırım, aynı üniversitenin İşletme Fakültesi'nde İnsan Kaynakları Yönetimi alanında yüksek lisans eğitimini sürdürmektedir.

İlk iş deneyimini 1980 ile 1987 yılları arasında Gümrük Tekel Bakanlığı'nda memur olarak yaşayan Seyfettin Yıldırım, ardından Üsküdar ve Pendik ilçelerinde görev aldı. 1987 yılından itibaren Çekmeköy ilçesindeki kendi şirketinde yöneticilik yapmaya başlayan Yıldırım, halen bu görevini sürdürmektedir.

1999 yılından bu yana Çekmeköy'de ikamet eden ve evli üç çocuk babası olan Seyfettin Yıldırım, toplumla iç içe geçen bir yaşam sürdürmektedir.

64 Yaşındaki Deneyimli İsim: Seyfettin Yıldırım

Şu an itibariyle 64 yaşında olan Seyfettin Yıldırım, Çekmeköy halkına hizmet etme amacını taşıyan bir isim olarak 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin Belediye Başkan Adayı olmuştur. Kendisini tanıyan ve destekleyen Çekmeköy sakinleri, Seyfettin Yıldırım'ın bilgi birikimi ve deneyimi ile ilçeye değer katacağına inanmaktadır.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber