CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Kimdir Nerelidir? Cemil Tugay Kaç Yaşında? Cemil Tugay Cengiz İnşaat

31 Mart 2024 yerel seçimleri için CHP kalelerinden İzmir'de yarışacak aday netleşti. CHP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Tugay olarak duyuruldu. Karşıyaka Belediye Başkanı olan Cemil Tugay, CHP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı görevi verildi. Peki, Cemil Tugay kim? İşte yanıtı..

CHP İzmir Büyükşehir belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu. Milyonlarca vatandaşın gündeminde ilk sırada yer alan yerel seçim süreci hızlandı. Siyasi partilerde il ve ilçe adayları belirleme çalışmaları yapıldı. Mevcut Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay İzmir Büyükşehir belediyesi adaylığını aldı. Peki, Cemil Tugay kimdir nerelidir? CHP İzmir adayı Cemil Tugay kaç yaşında? Cemil Tugay Cengiz inşaat..

CHP İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI

Son günlerin en çok merak edilen hususu CHP İzmir büyükşehir belediye başkan adayı kim olacağıydı. Yerel seçimler için kolları sıvayan Cumhuriyet Halk Partisi günler sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay isminde mutabakata vardı. Şu an Karşıyaka Belediye başkanı olan Cemil Tugay, 2010 yılından bu yana CHP'de politika yapıyor.

CEMİL TUGAY KİMDİR NERELİDİR? CEMİL TUGAY KAÇ YAŞINDA?

1967 yılında babasının görevi nedeniyle bulunduğu Van'da dünyaya gelen Cemil Tugay, İzmir İnönü Lisesi’nin ortaokul bölümünden 1980 yılında, lise bölümünden ise 1983 yılında mezun oldu. 1989 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan Cemil Tugay, ardından Çorum ve Tire’de 4 yıl pratisyen hekimlik yaptı. 1993-2000 yılları arasında Plastik Cerrahi ihtisası yapan Cemil Tugay, 2000 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde uzman doktorluk yapmaya başladı. ABD, Cleveland Clinic’te 1 yıl araştırmacı doktor olarak çalışan Cemil Tugay, 2001-2005 yılları arasında Karşıyaka Devlet Hastanesi’nde, 2005-2009 yılları arasında da İzmir Çiğli Kent Hastanesi’nde Plastik Cerrahi uzmanı olarak görev yaptı. 2010 yılından bu yana CHP'de politika yapan Cemil Tugay evli ve 2’si kız biri erkek olmak üzere 3 çocuk babası. Cemil Tugay İngilizce ve Fransızca biliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber