CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu kimdir? Selahattin Ekicioğlu kaç yaşında, nereli?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 2024 yerel seçimleri için Kırşehir Belediye Başkan adayını Selahattin Ekicioğlu olarak belirledi. İşte, CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Ekicioğlu'nun hayatı:

Selahattin Ekicioğlu, 3 Mart 1960 tarihinde Kırşehir'de dünyaya geldi. 6 Aralık 2018 tarihinde CHP Kırşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Ekicioğlu, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimi'nde Kırşehir Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve üç çocuk babasıdır.

CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) toplantısının ardından yapılan açıklamada, 161 seçim çevresinin görüşüldüğü ve 35'inde ön seçim kararı alındığı belirtildi. Bu çerçevede, 126 seçim çevresinde ise belediye başkan adaylarının belirlendiği ifade edildi.

Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Belediye Başkanlığı görevini sürdürmek için CHP'nin adayı olarak seçmenin karşısına çıkacak. Kırşehir halkının belediye başkanlığı için tercihini yapacağı 2024 yerel seçimleri öncesinde Ekicioğlu'nun politika ve projeleri de merak konusu oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber