CHP Kurultay Canlı İzle! 4 Kasım CHP Kurultayı Canlı Yayın İzle! CHP Kurultayı Hangi Kanalda?

CHP’lilerin dört gözle beklediği kurultay günü geldi. CHP 38. Olağan Kurultay günü nasıl izlenir merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı sloganıyla başlayan CHP 38. kurultayı canlı izleyebilirsiniz. İşte CHP kurultay canlı yayın..

4 Kasım tarihinin gelişiyle Cumhuriyet Halk Partisinde hareketlilik başladı. Ankara Spor Salonu’nda yapılacak genel başkan seçiminde CHP'nin kaderi değişecek. CHP 38. genel kurultay ile mevcut başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile mi yola devam edilecek yoksa yeni bir isim mi başa geçecek belli olacak. 4 Kasım Cumartesi günü ilk günü başlayan CHP kurultay canlı yayın ekrana geldi. Milyonların dört gözle beklediği gün geldi. CHP kurultayı canlı araştırması yapan vatandaşlar son dakika bilgilerini mercek altına aldı. CHP 38. kurultay başladı. Aylardır gelmesi beklenen CHP 38. kurultay ilk günü başladı. İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı sloganıyla yola çıkan CHP'liler Ankara Spor Salonu’nu doldurdu. 4 Kasım Cumartesi günü genel başkanın seçileceği CHP kurultayı link üzerinden canlı izleyebilirsiniz. Peki, CHP kurultayı hangi kanalda? İşte CHP kurultay canlı izle ekranı..

CHP KURULTAYI CANLI YAYIN

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 38. Olağan Kurultayı başladı. 4-5 Kasım tarihlerinde yapılacak CHP 38. kurultayda ilk gün genel başkan seçimi yapılacak. 5 Kasım Pazar günü ise PM ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri seçilecek. 4 Kasım CHP genel kurultayı öncesi partide hareketlilik başladı. 55 İl Başkanı, Kurultay Delegelerini temsilen Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleme kararı aldı. Bu noktada bir deklarasyonla ilan edildi. CHP kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı dört rakip yer aldı.. Yarışın değişimcilerin adayı Özgür Özel ile Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

CHP 38. KURULTAY CANLI İZLE

4-5 Kasım günlerinde Ankara Spor Salonu'nda yapılan CHP 38. kurultayı saat 10.00'da başladı. 38. Olağan Kurultay için parti genel müdürlüğü tarafından Ankara Spor Salonu hazırlandı. Turnike sistemi kullanılan Atatürk Spor Salonu'nda bugün genel başkan seçimi, yarın ise PM ve Yüksek Disiplin Kurulu üye seçimi yapılacak. CHP Genel Kurultayı izlemek isteyen vatandaşlar link aracılığı ile canlı yayını izleyebilir. CHP 38. Olağan Kurultayında Genel Başkanlık için Kemal Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel yarışacak. İlhan Cihaner adaylıktan çekildi.

SON DAKİKA HABERLERİ