CHP Tunceli Belediye başkan adayı kim? Ali Mustafa Çelik kimdir, nereli, kaç yaşında?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Tunceli Belediye Başkan adayı, Ali Mustafa Çelik olarak belirlendi. Peki, CHP Tunceli Belediye Başkan adayı Ali Mustafa Çelik kimdir? İşte detaylar:

Ali Mustafa Çelik, 1969 yılında Tunceli'de dünyaya gelmiştir. Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Bölümü mezunudur ve Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmıştır. Yüksek Lisans eğitimi kapsamında gerçekleştirdiği çalışma, "Sivil Toplum Kuruluşlarının Eğitim Sürecine Katılımı, Eğitimde Yönetişim Süreci" üzerinedir.

Çelik, Yüksek Lisans eğitimi sürecinde "Başarı, Kişilik, ve Temsil Yeteneği" kriterlerine göre dereceye girerek Çin İnsan Kaynakları Yönetimini incelemek üzere Çin'de bir dizi seminere katılmıştır. Ayrıca, Ankara Devlet Yabancı Diller Eğitim Merkezi'nde Fransızca eğitimi almıştır.

Öğretmenlik kariyerine Eskişehir Yunus Emre Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde başlayan Çelik, daha sonra Tunceli Namık Kemal Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde öğretmen, müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. Ayrıca, Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini de başarıyla yürütmüştür.

CHP'nin Tunceli Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılacak olan Ali Mustafa Çelik, kariyeri ve bilgi birikimiyle dikkat çekmektedir. Seçim sürecinde Tunceli'nin geleceği için projelerini ve hedeflerini paylaşması beklenmektedir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber