Citoles Kullananlar Yorumları: Citoles Nedir, Ne İşe Yarar? Citoles 5 MG Ne İçin Kullanılır? Citoles Bağımlılık Yapar Mı? Citoles 10 MG Yan Etkileri Yorumlar

Citoles ilacını kullananlar araştırmalara başladı. Citoles kullananlar yorumları geldi. Citoles ne işe yarar araştırıldı. Vatandaşlar Citoles 5 mg yan etkileri sorgusuna başladı. Peki, Citoles 5 mg ne için kullanılır? Citoles ne işe yarar? İşte Citoles 10 mg yan etkileri yorumlar..

Citoles tabletlerin her biri 20 mg essitalopram içerir. Oval, beyaz renkli çentikli film kaplı tabletler olan Citoles ilacı essitalopram içerir. Mmajör depresif durumlar ve agorafobili yani açık alan korkusu, sosyal anksiyete gibi hastalıkların tedavisinde kullanılan Citoles kullananlar yorumları merak edildi. Citoles 10 mg kullanacak olan vatandaşlar Citoles 10 mg yan etkileri yorumlar merak etti. Vatandaşların gündeminde ilk sırada yer alan Citoles ne işe yarar, Citoles 5 mg nedir araştırıldı. Peki, Citoles 5 mg ne için kullanılır? İşte Citoles 5 mg yan etkileri ve Citoles kullanıcı yorumları..

CİTOLES NEDİR, NE İŞE YARAR?

Citoles ilacı yaygın anksiyete bozukluğu ve obsesif bozukluk gibi anksiyete bozukluklarının tedavisinde kullanılır. Bu ilaçlar beyindeki serotonin sistemini etkileyerek serotonin düzeylerini artırır. Serotonin sistemindeki bozukluğun depresyon ve benzeri hastalıkların gelişiminde önemli bir faktörü vardır. Citoles ilacı kullandıktan sonra iyi hissetmeye başlamanız birkaç haftayı bulabilir. Durumunuzda iyileşme görmeniz biraz zaman alsa bile Citoles kullanmaya devam edin. Eğer kendinizi daha iyi hissetmezseniz ya da daha kötü hissederseniz Citoles ilacını size veren doktorla konuşun. Eğer epilepsiniz varsa ya da ilk kez nöbeti ortaya çıkarsa Citoles ilacı kullanmanız önerilmez.

CİTOLES KULLANANLAR YORUMLARI

Citoles kullananlar yorumları şöyle; "Arkadaşlar 2 hafta önce anksiyete teşhisi kondu Citoles 10 mg kullanmaya başladım. Ama kullanmaya başladıktan sonra geceleri uykuya dalamaz hale geldim ve 2-3 kere uyanıyorum ve uyandığımda stresli oluyorum bunlar ilacın yan etkileri farkındayım ama bu yüzden doktora gitmeli miyim? Doktor ilaçların bitiminde gelmemi söyledi ama devamlı bunaltı basıyor. Bu riskli bir durum mu?" , "Ben de anksiyete için gitmiştim ama yaşımdan dolayı ilaç vermek yerine "onu o zaman düşünürüz" de dedi, şöyle ki; yolda gidiyorum ve biri beni arayacak çok sevdiğin biri öldü diyecek, öyle bir şey aklına geldiğinde "onu gerçekleştiğinde düşünürüz" de dedi ve gerçekten anksiyete falan hiçbir şey kalmadı. Eğer çok rahatsız oluyorsan içini ferahlatmak için gidebilirsin."

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber