Çok Güzel Hareketler 2 YENİ BÖLÜM (154. BÖLÜM) ne zaman, fragman yayınlandı mı? Çok Güzel Hareketler 2 yeni bölüm ne zaman başlıyor, bu akşam var mı?

STAR TV'nin sevilen komedi programı "Çok Güzel Hareketler 2", 154. bölümüyle bu Pazar akşamı izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Her hafta Pazar günleri yayınlanan bu eğlenceli program, izleyicilerin hafta sonu keyfini ikiye katlıyor. Diziyi canlı izlemek isteyenler ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak edenler için detaylar şöyle:

Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

  • Tarih: 12 Kasım Pazar
  • Saat: 20.00
  • Kanal: STAR TV

Fragman Yayınlandı mı?

Evet, "Çok Güzel Hareketler 2"nin 154. bölümüne ait 2. fragman yayınlandı. Fragman, dizinin Youtube kanalında izlenebilir. Yeni bölümle ilgili ipuçlarını ve eğlenceli anları önceden görmek isteyenler, Youtube'daki Çok Güzel Hareketler 2 kanalını ziyaret edebilirler.

Oyuncu Kadrosu

"Çok Güzel Hareketler 2", geniş ve yetenekli bir oyuncu kadrosuna sahip. Bu kadroda; Arif Güloğlu, Atakan Çelik, Ayşegül Yılmaz, Birsel Kılınçcı, Cemile Canyurt, Cenan Adıgüzel, Ebru Yücel, Emre Aslan, Emin Oğuz Çelebi, Engin Demircioğlu, Ezgi Özyürekoğlu Saka, Hacı Ahmet Ak, Hilmi Deler, Ömer Faruk Çavuş, Safa Sarı, Tuğba Yılmaz, Yasin Çam ve Yeşim Dursun gibi isimler bulunuyor.

Programın Özelliği

"Çok Güzel Hareketler 2", her bölümünde farklı skeçler ve komik anlarla izleyicileri güldürmeyi başarıyor. Program, güncel olaylardan esinlenen skeçleri, orijinal içerikleri ve sıra dışı performanslarıyla dikkat çekiyor.

Bu Pazar akşamı, "Çok Güzel Hareketler 2"nin yeni bölümü için STAR TV ekranlarında yerinizi almayı unutmayın. Eğlence ve kahkaha dolu bir akşam sizleri bekliyor!

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber