Çöp Adam 30 Bölüm (FİNAL) İzle! Çöp Adam Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Star TV'de yayınlanan Çöp Adam dizisi reyting mağduru oldu. 30. bölümüyle ekran macerasını tamamlayan Çöp Adam dizisinde yaşanacaklar merak edildi. 11 Ekim Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek Çöp Adam dizisini haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz..

Star TV'nin 11 Ekim yayın akışında yer alan Çöp Adam dizisi son bölümü ekrana gelecek. Çarşamba günleri yeni bölümleri yayınlanan dizi ekran macerasını noktalıyor. 11 Ekim Çarşamba günü final bölümüyle ekrana gelecek Çöp Adam dizisinde Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gitti ve evi terk etti. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürmeye koyuldu. Tüm bunlar ve daha fazlası Çöp Adam final bölümde..

ÇÖP ADAM FİNAL BÖLÜMÜ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇÖP ADAM 30. BÖLÜM ÖZETİ

Peri’nin Yavuz’u suçlaması Yavuz’un çok ağırına gitti ve evi terk etti. Tamer Meryem’i ve ortalığı yatıştırmaya çalışırken Serkan da Azer’in yardımıyla Burak’ın izini sürdü. Sarp, Peri ve Tamer’in akşam yemeğinde misafiri oldu. Yemekte Tamer’in kendisinden şüphelendiğini anlayan Sarp; planlarını hızlandırırken, tehlikeli bir oyun daha oynamak için harekete geçti. Serkan ve Tamer Burak ve Sarp’la ilgili parçaları birleştirirken; Sarp, kardeşleriyle kaçışları için hazırlıkları tamamladı.

ÇÖP ADAM 29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Devrim sağ salim kurtarılırken Peri ve evdeki herkes ona kavuşmanın mutluluğu içinde. İpek’in yazdığı mektup ise Peri’yi çok rahatsız eder ve okları Tamer’e çevirdi. Sarp, hızla yeni planını uygulamaya koyarken; hem Elit hem de Çağla üstlerine düşeni yaptı. Seko, Tamer’e Peri’yi biriyle gördüğünden bahsetti. Sarp, Peri’yi tekrar ağına düşürmeyi başardı. Endişesi gittikçe artan Peri ise evde yepyeni kararlar alırken, kimsenin beklemediği bir hamlede bulundu.

ÇÖP ADAM OYUNCULARI

Engin Altan Düzyatan

Elçin Sangu

Salih Kalyon

Füsun Demirel

Elçin Afacan

Ali Yoğurtçuoğlu

Derya Alabora

Cankat Aydos

Ezgi Çelik

Tilbe Saran

Aytek Şayan

Lila Gürmen

Öykü Naz Altay

ÇÖP ADAM TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ