CZN Burak SON DAKİKA: CZN Burak Dayak Olayı Ne? CZN Burak Ne Oldu? CZN Burak Yüzü Kan Revan İçinde Kaldı! Meğer..

Paylaştığı yemek videoları ile kısa zamanda ünlenen CZN Burak son paylaşımıyla sevenlerini telaşlandırdı. Son günlerde ailesiyle başı dertte olan CZN Burak vücudundaki yaraları çekerek "Hainlikler..." yazdı. Peki, CZN Burak dayak mı yedi? CZN Burak ne oldu? CZN Burak kimdir? İşte yanıtı..

CZN Burak son dakika olayı geldi. CZN Burak ne oldu merak eden kullanıcılar araştırmalara başladı. Gülümseyerek çektiği yemek videolarıyla meşhur olan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir hayranlarını korkuttu. Son paylaşımıyla sevenlerini telaşlandıran CZN Burak son günlerde ailesiyle başı dertte olduğu söylendi. Yüzünde, gözünde, suratında kanlı yaralar olan CZN Burak vücudundaki yaraları çekip, "Hainlikler...Canım yanıyor yaRab" yazdı. Peki, CZN Burak kimdir? CZN Burak dayak olayı ne? İşte merak edilen soruların yanıtları..

CZN BURAK NE OLDU?

Babası tarafından dolandırıldığını iddia ilen CZN Burak şikayetçi olmuştu. Aile şirketinden ayrıldığını duyuran CZN Burak lakaplı Burak Özdemir İstanbul'a taşınmıştı. İstanbul'da kendisine ait bir restoran açan Burak Özdemir son paylaşımla gündeme girdi. Suratında, gözünde ve vücudunun çeşitli bölgelerinde kanayan yaralar olan CZN Burak görenler şok oldu. Vücudundaki yararlar çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşan CZN Burak paylaşımına, "En güzel bağ sevgi midir gerçekten?" notunu düştü. Hayranlarından "Sana ne oldu?", "Kim seni bu hale getirdi" yorumları geldi.

CZN BURAK KİMDİR? GERÇEK ADI NE? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Dört kardeşin en küçüğü olarak Burak Özdemir sosyal medyada CZN Burak olarak tanınıyor. 1996 yılında Hatay’da dünyaya gelen CZN Burak, İstanbul Üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Yemeğe merakı aileden gelen Burak Özdemir, küçük yaşta dede mesleğini sürdürmeye karar verdi. Hatay’da dedesine ait olan küçük bir lokantayı işletmeye başlayan CZN Burak çektiği videolarla ünlendi. Ardından İstanbul’da şube açtı.

CZN NE DEMEK?

CZN Burak ne demek açıklayan Burak Özdemir, "Laleli’de babamın Cinzano adında tekstil firması vardı. Rus misafirlerimiz 'Cinzano' diyemiyor, dilleri dönmediği için hep 'Cezene' diyorlardı. O dönem yaramazdım, başka yerlerde çalışıyordum. 'Zengin çocuğusun, onun bunun yanında ne işin var?' diyen bile vardı. Osmanbey’de bir konfeksiyon firmasında çalışıyordum. Günde beş sefer depodan malları alıp el arabasıyla Taksim ve Osmanbey’e bırakıyordum. 'Bana ‘cezen’ deyin' diyordum. CZN cezenin kısaltmasıdır. Nereden geldiğimi unutmamamı sağlıyor" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber