Deha Dizisi Devran Kimdir? Aras Bulut İynemli Kimdir, Kaç Yaşında? Aras Bulut İynemli Hangi Dizilerde Oynadı?

Pazar günlerinin yeni dizisi Deha tanıtımında tüm gözler Aras Bulut İynemli'ye çevrildi. İyi ve kötü arasında taraf olan baba oğulun hikayesinde Devran hikayesi merak edildi. Peki, Deha dizisi Devran kimdir? Aras Bulut İynemli hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Show TV yeni sezon yapımlarından Deha dizisi ekran macerasına başladı. Başrolleri Uğur Polat ve Taner Ölmez ile paylaşan Aras Bulut İynemli hikayesi merak edildi. Tanıtımıyla oldukça dikkat çeken Deha dizisinde Devran karakterine bürünen Aras Bulut İynemli kariyeri mercek altına alındı. Peki, Deha dizisi Devran kimdir? Aras Bulut İynemli kimdir, kaç yaşında, nereli? Aras Bulut İynemli hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

DEHA DİZİSİ DEVRAN KİMDİR?

Deha dizisinde Devran rolüne Aras Bulut İynemli hayat verecek. Biri kötülükte biri iyilikte deha olan baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesi dizinin ana hikayesi oldu. Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olan Cesur'un Devran'la tanışması her şeyi alt üst etti.

ARAS BULUT İYNEMLİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

25 Ağustos 1990 İstanbul doğumlu Aras Bulut İynemli İstanbul Teknik Üniversitesinde Uçak Mühendisliği okudu. Kariyerine reklam çekimleriyle başlayan oyuncu asıl ününe Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisindeki Mete rolüyle kavuştu. Ardından Tamam mıyız, Muhteşem Yüzyıl, Maral: En Güzel Hikayem gibi yapımlarda boy gösteren Aras Bulut İynemli Çukur dizisinde Yamaç Koçovalı rolüne hayat verdi. 7. Koğuştaki Mucize filminde yer alan Aras Bulut İynemli son dönemde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün filminde yer aldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber