Deha Dizisi İskender Kimdir? Uğur Polat Kimdir, Kaç Yaşında? Uğur Polat Hangi Dizilerde Oynadı?

Pazar akşamları izleyiciyle buluşacak olan Deha dizisinde başrolleri Taner Ölmez, Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat paylaştı. İyiyle kötü arasındaki savaşın kahramanlarından olan İskender izleyicilerin karşısına çıktı. Peki, Deha dizisi İskender kimdir? Uğur Polat hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Show TV yeni diziler kervanına katılan Deha dizisi ekrana geldi. Başrollerini Taner Ölmez, Aras Bulut İynemli ve Uğur Polat'ın paylaştığı Deha dizisinde İskender rolüne bürünen Uğur Polat bambaşka bir rolle seyircinin karşısına çıktı. Yargı dizisinde cevval avukat Yekta rolüyle dikkat çeken Uğur Polat yeni adresi Deha dizisine giriş yaptı. Peki, Deha dizisi İskender kimdir? Uğur Polat kimdir, kaç yaşında, nereli? Uğur Polat hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

DEHA DİZİSİ İSKENDER KİMDİR?

Her hafta pazar günleri Show TV'de yayınlanacak olan Deha dizisinde İskender rolüne ünlü oyuncu Uğur Polat hayat veriyor. İlk bölümüyle izleyicinin beğenisine sunulan Deha dizisinde Aysel ile evli olan İskender oldukça güçlü biri. Hayatı iyiyle kötü arasında geçen İskender, Cesur'un hayatına giren Devran'la birlikte bambaşka yollara saptı.

UĞUR POLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1 Ocak 1961 doğumlu Uğur Polat Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde okudu. Birbirinden farklı projede yer alan Uğur Polat Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Nevizade karakterini canlandırdı. Güzel Günler Göreceğiz, Türkan, Aşk Yakar gibi projelerde yer alan Uğur Polat Vali filminde Ömer rolünü oynadı. Yargı dizisinde Yekta Tilmen rolüyle büyük bir üne kavuşan Uğur Polat yeni adresi Deha dizisi oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber