DEHA Dizisi Oyuncu Kadrosu TAM LİSTE: Deha Dizisi Hangi Gün? Deha Dizisi Konusu Ne?

Show TV'nin yeni sezon yapımlarından Deha dizisi için geri sayıma geçildi. İlk bölümü 22 Eylül Pazar günü yayına girecek olan Deha dizisi konusu dikkat çekti. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez'in yer aldığı Deha dizisi kadrosu devleşti. Peki, Deha dizisi konusu ne? İşte yanıtı..

Show TV dizileri arasına dahil olan Deha dizisi oyuncuları yerlerini aldı. Fragmanları oldukça dikkat çeken Deha dizisinde Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez ilk andan adlarından söz ettirdi. 22 Eylül Pazar günü yayın hayatına adım atacak olan Deha dizisinde hikayenin derinliği seyircileri meraklandırdı. Peki, Deha dizisi konusu ne? Deha dizisi gerçek hayattan uyarlama mı? İşte Deha dizisi oyuncu kadrosu ve merak edilenler..

DEHA DİZİSİ KONUSU

Deha dizisinde biri iyilikte biri kötülükte deha olan baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesi ekrana gelecek. İntikam hikayesinde herkesin farkında olmadığı yüzüyle tanışacağı derinlikli hikaye işlenecek. Aysel ve İskender gibi şeytani bir çiftin tek çocuğu olan, her ikisinin kötücül karakterini kendinde birleştirmiş ve kendini babasından bile koruması gerektiğini küçük yaşlarda öğrenen Cesur'un hayatına Devran'ın girişiyle her şey değişti.

DEHA DİZİSİ OYUNCULARI

Aras Bulut İynemli

Uğur Polat

Taner Ölmez

Onur Saylak

Melis Sezen

Ahsen Eroğlu

Seda Akman

Zuhal Gencer

Taner Rumeli

Emel Göksu

Cenk Kangöz

Oğulcan Arman Uslu

Umutcan Ütebay

Eylül Ersöz

Çağrı Atakan

Ali Berge

Çağan Efe Ak

Abdurrahman Yunusoğlu

Yusuf Selim Uğurlu

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber