DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 5 BİN TL EMEKLİ YARDIMI BAŞVURU 2024: Denizli 5 Bin TL Emekli Yardımı Nasıl Alınır? Denizli Belediyesi Emekli Bayram İkramiyesi

Bir elin verdiğini diğer el görmeyecek anlayışıyla harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu 5 bin TL emekli ikramiye müjdesi verdi. Kurban Bayramı öncesi küçük esnafa can suyu olan Horoz Kart kullanıma açıldı. Peki, Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 bin TL emekli bayram yardımı nasıl alınır? İşte yanıtı..

Denizli Büyükşehir Belediyesi emekli bayram yardımı araştırması yapan vatandaşlara müjde üstüne müjde geldi. Kentte yaşayan emekliler ile yeni doğum yapan anneler için harekete geçen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu 5 bin TL emekli yardımı müjdesini duyurdu. Sosyal desteklere devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi küçük esnafa can suyu olan Horoz Kart uygulamasına başladı. 5 bin TL’lik emekli ikramiye tutarları kartlara yüklendi. Peki, Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 bin TL emekli bayram yardımı nasıl alınır? İşte detaylar..

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 5 BİN TL EMEKLİ YARDIMI NASIL ALINIR?

Denizli Büyükşehir Belediyesi 5 bin TL emekli yardımı Merkezefendi ile Pamukkale ilçelerinde yaşayanların Horoz Kartlarına yüklendi. Kurban Bayramından sonra diğer ilçelerde dağıtımının yapılacağını bilgisi verildi. Emeklilere söz verdikleri bayram ikramiyelerini kartlara yatıran Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sosyal yardıma muhtaç ve ekonomik durumu kötü olan vatandaşlar için Horoz Kart çıkardı.

DENİZLİ 5 BİN TL EMEKLİ YARDIMI BAŞVURU

Bir elin verdiğini diğer elin görmeyecek anlayışıyla hareket eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, "Horoz kart vasıtasıyla şehrimizde dayanışmayı arttıracağız. İlk olarak Kurban Bayramı öncesinde emeklilere vermiş olduğumuz ikramiye sözümüzü Horoz Kart ile yaşama geçiyoruz” dedi. Horoz Kart'lara emeklilere verilen 5 bin TL’lik ikramiye yüklendi. Sadece esnafta geçerli olan Horoz Kart parası markette, manavda, kasapta hatta berberde bile kullanılabilir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber