DGS NEDEN AÇIKLANMIYOR 2024? ÖSYM DGS Sınavı Ne Zaman Açıklanacak? DGS Sonuç Sorgulama

ÖSYM DGS sonuç sorgulama araştırmaları hızlandı. 30 Haziran'da yapılan DGS 2024 sonuçları için geri sayım başladı. Adayların meraklı bekleyişinde gözler sonuç tarihine çevrildi. DGS neden açıklanmıyor 2024? DGS sınavı ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

DGS sonuçları açıklandı mı ne zaman açıklanacak merak eden öğrenciler sonuç açıklama tarihine odaklandı. 2024 Dikey Geçiş Sınavı sonuçlarını merak eden öğrenciler puanlarını öğrenmek için sabırsızlandı. 2 yıllık eğitimlerini 4 yıla tamamlamak için DGS sınavına giren öğrenciler sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı. DGS neden açıklanmıyor 2024 sorusuna yanıt arayan öğrenciler için ÖSYM DGS sonuç sorgulama başladı. Peki, DGS sınavı ne zaman açıklanacak? İşte DGS sonuç sorgulama ekranı..

DGS NEDEN AÇIKLANMIYOR 2024?

DGS sonuçları henüz açıklanmadı. ÖSYM tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavı sınav sonuçları açıklandığında sizleri bilgilendireceğiz. 2 yıllık eğitimlerini 4 yıla tamamlamak için DGS sınavına giren öğrenciler sonuçları ÖSYM AİS sorgulama sayfasından öğrenebilecek. ÖSYM DGS sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak sorgulayabilirsiniz. DGS tercihleri sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından netleşecek.

ÖSYM DGS SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber