Dilan Polat Şule tutuklandı mı? Dilan Polat yardımcısı Şule kimdir?

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamalarıyla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda, Engin ve Dilan Polat çifti gözaltına alındı. Bu gelişmeyle birlikte Dilan Polat'ın eski yardımcısı Şule hakkında da merak konusu oluştu. Şule'nin tutuklanıp tutuklanmadığı araştırılmaktadır. İşte detaylar:

Kamuoyunu uzun süredir meşgul eden ve kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti, aile üyeleri Sıla Doğu, Sezgin Polat, Kürşat Polat ile birlikte muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Avukat Ahmet Gün ve bazı çalışanları İstanbul'da düzenlenen bir operasyonla gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile ilgili sorular gündemi meşgul ederken, Dilan Polat'ın eski yardımcısı Şule hakkında da merak edilen bilgiler bulunmaktadır. Ancak bu konudaki detaylar henüz netleşmemiştir.

Şule'nin tutuklanıp tutuklanmadığına dair bilgilere şu an için ulaşılamamıştır. Konuyla ilgili gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber