Dilan Polat ve Engin Polat uyuşturucu mu imal ediyordu? Feyza Altun ihbar etti! Polat çiftine yeni soruşturma

Ünlü fenomen çift Dilan Polat ve Engin Polat hakkında, daha önce kara para aklama, vergi kaçırma, örgüt kurma suçlarından tutuklanmalarına neden olan bir suçlamaya ek olarak, şimdi de uyuşturucu imalatı iddiasıyla yeni bir soruşturma başlatıldı. Avukat Feyza Altun'un geçen ay yaptığı ihbar sonrasında ortaya çıkan iddialar, çiftin adını bir kez daha gündeme taşıdı.

İhbar dilekçesine göre, Feyza Altun'un ofis telefonunu arayan Kapalıçarşı esnafı A.K., Dilan ve Engin Polat'ın Dipomed Medikal şirketleri aracılığıyla kaçak yollarla ham madde getirdiğini iddia etti. A.K., belirli bir seri numaralı parti ürünleri içerisinde uyuşturucu ham maddesi bulunduğunu ve bu ham maddelerin Türkiye'deki laboratuvarlarda ayrıştırıldığını söyledi.

Avukat Feyza Altun, A.K. ile yaptığı telefon görüşmesini kayda alarak İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na ihbarda bulundu. Başsavcılık, bu ihbar üzerine Dilan ve Engin Polat çifti hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal etme" suçundan yeni bir soruşturma başlattı. Bu suç yönünden başlatılan soruşturma, daha önceki kara para aklama soruşturmasıyla birleştirildi. Çift, bu iddialarla ilgili savunma yapmak üzere adli süreci beklemeye alırken, gelişmeler kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber