Dilan Polat'ın avukatı kim? Dilan Polat'ın avukatı Ahmet Gün kimdir, kaç yaşında, nereli?

Son günlerin gündem konularından biri, Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin mali soruşturması ve bu soruşturmanın odak noktasındaki isim Ahmet Gün. Dilan Polat'ın "Ahmet Abi" olarak bahsettiği ve mali işlerini yöneten avukatları olan Ahmet Gün'ün kimliği ve mesleği, kamuoyunun merak konusu haline geldi.

Polat Çiftinin Gözaltına Alınması ve Ahmet Gün'ün Rolü

Kara para aklama suçlamalarıyla gözaltına alınan Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı olarak bilinen Ahmet Gün, soruşturmada önemli bir figür. Polat çifti, sosyal medya üzerinden gelen eleştirilere hukuki yollardan karşılık vereceklerini açıklamıştı ve bu süreçte Ahmet Gün ön plana çıkmıştı. Ahmet Gün, soruşturma ile ilgili "Sulh Ceza Mahkemesi'nden aldığım bilgiye göre dosya ile ilgili birçok gelişme yaşandı" şeklinde açıklamalarda bulunmuştu.

Çağdaş Çelik'in Dosyadan Çekilmesi ve Ahmet Gün'ün Avukatlık Rolü

Kara para aklama, belgede sahtecilik, suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve vergi kanununa muhalefet suçlarıyla haklarında soruşturma başlatılan ve tutuklanan Dilan ve Engin Polat çiftinin önceki avukatı Çağdaş Çelik, dosyadan çekildi. Şu anda bilinen avukatları ise Ahmet Gün.

TV8'deki Açıklamalar

Ahmet Gün, TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak, Polat çifti ile ilgili soruşturma süreciyle ilgili detayları paylaşmıştı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber