Dilek Taşı 12 Bölüm İzle Tek Parça Kanal D CANLI! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günleri yola devam eden Dilek Taşı yeni bölümde beklenen teklif geldi. Mustafa Figen'e evlilik teklifi etti. Kardeşi Sinan'a böbreğini verecek olan Figen ameliyat masasından kalkabilecek mi merak konusu oldu. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 12 bölüm canlı yayın izle ekranı..

29 Kasım Çarşamba günü televizyondaki dizileri merak eden izleyicilere Dilek Taşı bilgisi geldi. Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Dilek Taşı dizisinin yeni bölümü büyük merakla beklenmeye başladı. Dram dolu gözyaşı dizisi Dilek Taşı yeni bölüme Figen ve Mustafa'nın evlilik kararı damga vurdu. Yeni bölümde Mustafa'dan Figen'e evlilik teklifi geldi. Birbirlerine olan aşkı sonunda gün yüzüne çıktı. Ronaların kızı olduğunu öğrenen Figen, kardeşi Sinan için ameliyat masasına yatma kararı aldı. Doktorların tüm uyarılarına rağmen ameliyat olma fikrinden vazgeçmeyen Figen ameliyat masasından kalkabilecek mi merak edildi. Janti Kemal ile Mustafa hesaplaşması gecenin en dikkat çeken detayı oldu. Peki, Dilek Taşı Mustafa ile Janti Kemal arasında neler yaşanacak? Figen ölecek mi? İşte Dilek Taşı 12 bölüm Kanal D canlı yayın izleme ekranı..

KANAL D DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM ÖZETİ 29 KASIM 2023

29 Kasım Çarşamba akşamı 12. bölümüyle ekrandaki yerini alan Dilek Taşı yeni bölümde Mustafa ve Figen evlenmeye karar veriyor. Ömer'in ölümü ardından köşkte tüm dengeler değişiyor. Mustafa, Figen'e evlenme teklifi ediyor. Figen, annesini bulmakta kararlı olduğunu herkese gösteriyor. Ronaların kızı olduğu ortaya çıkan Figen, onu bu yaşa getiren Asuman'a sırtını dönmemekte kararlı duruşuyla takdir topluyor. Diğer taraftan nakil bekleyen ve yaşam savaşı veren Sinan'ın imdadına ablası Figen koşuyor. Doktorlar bünyesi çok zayıf olduğu için Figen'in masada kalma ihtimali olduğunu söylüyor. Bu haber Mustafa'yı çok korkutuyor. Figen'i çok seven Mustafa, ameliyata girmeden önce ona evlenme teklifi edince ikili arasındaki aşk kıvılcımları arşa çıkıyor. Janti Kemal'in yıllardır içinde tuttuğu öfke ve intikam hırsı sonunda açığa çıkıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası duygu yüklü Dilek Taşı yeni bölümde..

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSU

Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Kürşat Demir, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz, Çiçek Dilligil

SON DAKİKA HABERLERİ