Dilek Taşı 13 Bölüm İzle CANLI YAYIN! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube! Kanal D Dilek Taşı İzle

Kanal D sevilen dizilerinden Dilek Taşı yeni bölüm geldi. 6 Aralık Çarşamba akşamı izleyenlerin beklediği Dilek Taşı'nda Macide fırtınası esti. Sinan'a böbreğini veren Figen kapı dışarı edildi. Bir yandan evsiz kalan Figen bir yandan da Ronaların karşısında dimdik durmak için elinden geleni ardına koymadı. İşte Dilek Taşı 13 Bölüm izle canlı yayın ekranı..

Dilek Taşı hangi gün merak eden izleyicilere Dilek Taşı yeni bölüm özeti geldi. 6 Aralık Çarşamba günü ekrana gelen Dilek Taşı 13. bölüm başladı. İzleyicilerin severek takip ettiği Dilek Taşı son bölüm izle ekranı geldi. Dram dolu dizi Dilek Taşı yeni bölümde Figen kardeşi Sinan'a böbreğini verdi. Doktorların masada kalma uyarılarına rağmen hayatta kalan Figen ile Mustafa evlilik yoluna girdi. Sevda'nın tüm oyununu bozan Mustafa artık iyice çıldırdı. Dilek Taşı yeni bölüm fragmanı izleyen seyirciler yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri mercek altına aldı. 6 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D ekranında yer alan Dilek Taşı 13. bölümde Figen'le işi biten Macide ona kapıyı gösterince olanlar oldu. Figen'in yanından bir an olsun ayrılmamak için her şeyi yapan Mustafa, Sevda'nın oyununu bozdu. Macide Figen ve Asuman'a yolu gösterdi ve Figen zor bir karar almak zorunda kaldı. İşte Dilek Taşı 13 bölüm izle ekranı..

KANAL D DİLEK TAŞI 13 BÖLÜM CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE 6 ARALIK 2023

Kanal D dizilerinden Dilek Taşı yeni bölümde Figen, Sinan için böbreğini verip müştemilatta iyileşme sürecine giriyor. Ancak Figen’le artık işi kalmayan Macide’nin müştemilat ile ilgili başka planları olduğu ortaya çıkıyor. Mustafa ve Kenan, Efkan’ın nikah tarihi alması yüzünden birbirine giriyor. Figen’i istemediği bir evlilik tuzağına çekildiği görülüyor. Kenan’ın bu planı Figen’le barışmak için kullandığını düşünen Mustafa çıldırıyor. Figen’i korumak için Kenan’la yüzleşen Mustafa deliriyor. Sevda artık Efkan belasından tamamen kurtulmak için kaçmaya karar veriyor. Kenan’ı da kendisi ile gelip yeni bir sayfa açmaya ikna etmeye çalışıyor. 6 Aralık Çarşamba Dilek Taşı yeni bölümde Kenan Sevda’nın planına dahil olup gidecek mi yoksa her şeye rağmen burada kalıp savaşmayı mı seçecek merak ediliyor. Mustafa ise Figen’i bu zor zamanında asla yalnız bırakmıyor. Yanından bir an olsun ayrılmamak için her şeyi yapıyor. Bir taraftan Alparslan’ın onu Harun konusunda sıkıştırmasıyla uğraşıyor. Köşkte kaybolan eşyalar ise yeni bir skandal yaşatıyor. Rüçhan’ın değerli ziynet eşyalarını alan kişi kim sonunda ortaya çıkıyor. Macide’nin Ebru’ya olan ithamları sonrası artık müştemilatta kalamayacaklarını söylemesiyle Figen zor bir kararın eşiğine geliyor. Peki, Figen’in aldığı bu karar ne? Tüm soruların yanıtları bu akşam saat 20.00'da Dilek Taşı yeni bölümde..

DİLEK TAŞI OYUNCU KADROSU

Çarşamba günlerinin yıldızı Dilek Taşı oyuncu kadrosu Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Kürşat Demir, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Lena Naz Kalaycı, Ömer Toprak Yılmaz, Çiçek Dilligil gibi isimlerden oluşuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ