Dilek Taşı 8 Bölüm İzle Youtube! Dilek Taşı Son Bölüm Tek Parça

Televizyon izleyicilerinin yakın takibe aldığı Dilek Taşı dizisi yeni bölüm geldi. Yayın gününü Çarşamba olarak değiştiren Dilek Taşı dizisinde bu akşam neler olacak merak edildi. 1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek 8. bölümde Mustafa bir yandan kendine yeni bir kimlik yaratmaya çalışırken bir yandan da kızı Cemre için Harun'un karşısına geçti. İşte Dilek Taşı 8. bölüm izle ekranı..

Yayın gününü değiştirerek bundan böyle çarşamba günleri ekrana geleceği açıklanan Dilek Taşı dizisinde beklenen oldu. Her hafta çarşamba günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Dilek Taşı dizisinde bu akşamki gelişmeler mercek altına alındı. 1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek 8. bölüm öncesi izleyicilerin Dilek Taşı dizi, Dilek Taşı hangi gün, Dilek Taşı 7 bölüm izle youtube, Dilek Taşı son bölüm, Dilek Taşı oyuncuları araştırmaları hızlandı. Yoğun reyting yarışında zorlanan dram yüklü Dilek Taşı dizisinin bu akşamki bölümünde Mustafa Cemre'yle ilgili tüm gerçekleri öğrendi. Mustafa bir yandan kendine yeni bir kimlik bulmaya çalışırken bir yandan da kızı Cemre için Harun'un karşısına geçip kızına ne olduğunu sormaya başladı. İşte Dilek Taşı 8. bölüm izleme ekranı..

KANAL D DİLEK TAŞI 8. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİLEK TAŞI 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

1 Kasım Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacak Dilek Taşı 8. bölümde Mustafa gerçekleri öğrenecek mi merak edildi. Figen'in babası Ömer'in ateşler içinde sayıkladığı anlarda sürekli Cemre'nin adını söylemesi herkesi şaşırttı. Mustafa, Cemre'nin adını Ömer'in neden sürekli sayıkladığını anlamadı. Mustafa Figen'e, "Benden bir şey saklamıyorsun değil mi?” deyince sır perdesi aralandı. Figen Mustafa’ya gerçekleri, Cemre’yi neden evlat edindiklerini söyleyecek mi merak edildi. Mustafa ve Figen jandarmalara yakalanacakken öğrencilerin meydanın karıştırmasıyla oradan kurtuldular. Mustafa’nın yaşadığı ortaya çıkınca kaçmak zorunda kaldı. Artık gerçek kimliğiyle saklanması mümkün olmadığından Mustafa'nın kendisine sahte bir kimlik edinmesi gerekti. Cemre'nin Sinan için evlatlık edindiğini öğrenen Figen, Macide'nin karşısına dikildi. Mustafa'ya tüm gerçekleri anlatmak zorunda kalan Figen bombayı patlattı. Mustafa'yı zor tutan Figen olaylara engel olamadı. Harun beyin boğazına yapışan Mustafa kızı Cemre'nin nerede olduğunu sordu.

DİLEK TAŞI OYUNCULARI

Salih Bademci

Hazal Subaşi

Ozan Dolunay

Perihan Savaş

Özge Özberk

Teoman Kumbaracibaşi

Elif Doğan

Lena Naz Kalayci

Ömer Toprak Yilmaz

Çiçek Dilligil

SON DAKİKA HABERLERİ